Bezig met laden...

Magneetslot

Magneetsloten van Intersteel voor binnendeuren met een afgeronde voorplaat in RVS of zwart. Met een magneetslot wordt de dagschoot door een magneet uitgetrokken tijdens het sluiten van deur. Het voordeel hiervan is dat de dagschoot niet meer uitsteekt wanneer de deur geopend is. Je kunt een deur met een magneetslot binnendeur gewoon met een deurklink openen en sluiten.

4 producten

Filters
per pagina

Hoe werkt een magneet slot?

Een magneetslot maakt gebruik van magnetisme om te functioneren. Bij het sluiten van de deur trekt de magneet de dagschoot naar buiten, waardoor de deur wordt vergrendeld. Om de deur te openen, volstaat het om de deurkruk te gebruiken.

Magneetsluiting deur: wat is de functie?

De dagschoot van een magneetslot steekt niet uit wanneer de deur geopend is. Dit zorgt voor een strakke afwerking en je voorkomt hiermee beschadigingen aan het kozijn. Een ander voordeel van een magneetslot voor een binnendeur is dat het geruisloos sluit. In ons blog lees je meer over hoe een magneetslot werkt. Alle magneetsloten worden geleverd met sluitplaat en bevestigingsmaterialen. Daarnaast zit er maar liefst 10 jaar garantie op de functionaliteit van het magneetslot.

Magneetslot binnendeur kopen

  • Magneet slot werkt op basis van magnetisme
  • Dagschoot steekt niet uit bij een geopende deur
  • Bij het badkamer-/toiletslot wordt de dagschoot geblokkeerd
  • Eenvoudig en snelle montage
  • Magneetsluiting deur met dezelfde inbouw en freesmaten als een standaard woningslot
  • Bij gesloten deur geen sluitplaat zichtbaar
  • 10 jaar garantie

Magneet sloten goede vervanging van jouw sloten

Ben je op zoek naar nieuwe sloten? Een magnetisch slot binnendeur is misschien een ander slot dan je gewend bent, maar je zult zien dat dit het perfecte moment is om ervoor te kiezen. Met de strakke afwerking en innovatieve technologie is een deur met magneetsloting de deur van de toekomst. Een magneetsluiting binnendeur past in ieder interieur!