Bezig met laden...

Sloten

Met deze deursloten voor binnendeuren kun je je sloten gemakkelijk matchen met jouw interieur. Je hebt de keuze uit reguliere woningbouw insteeksloten en magneetsloten met een voorplaat in geborsteld RVS, zwart of wit.

Het verschil tussen magneetsloten en normale sloten

In ons blog lees je meer over het verschil tussen een magneetslot en een normaal slot. Voor elke deur vind je een passend slot. Met ons assortiment sloten kun je je hele woning voorzien van sloten uit dezelfde serie: van loopsloten en badkamer-/toiletsloten tot klavier- en kastsloten.

Wat zijn magneetsloten?

Magneetsloten zijn voorzien van een magneet die ervoor zorgt dat de dagschoot uit wordt getrokken als de deur sluit, waardoor de deur vergrendelt. Als de deur met een deurkruk is geopend, steekt de dagschoot niet meer uit. Daardoor zorgen magneetsloten voor een strakke afwerking van je deur en je voorkomt beschadigingen aan het kozijn. Daarnaast sluit een slot met magneet geruisloos.

Binnendeursloten koop je bij RVS Land

Alle woningbouwsloten in onze webshop hebben een omkeerbare dagschoot, zodat ze zowel links als rechts toe te passen zijn. Op die manier kun je dezelfde sloten gebruiken voor linksdraaiende en rechtsdraaiende deuren. Maak een keuze uit ons grote assortiment en maak jouw deur helemaal af met RVS deurkrukkenRVS deurstoppers en RVS scharnieren.