Bezig met laden...

Binnendeur slot

De juiste keuze van een deurslot voor binnendeuren is belangrijk voor zowel de veiligheid als de functionaliteit van een binnendeur. In ons assortiment vind je diverse sloten, waaronder insteeksloten en magneetsloten.

13 producten

Filters
per pagina

Het verschil tussen magneetsloten en normale sloten

In ons blog lees je meer over het verschil tussen een magneetslot en een normaal slot. Voor elke deur vind je een passend slot. Met ons assortiment sloten kun je je hele woning voorzien van sloten uit dezelfde serie: van loopsloten en badkamer-/toiletsloten tot klavier- en kastsloten.

Wat is een insteekslot?

Insteeksloten zijn de meest traditionele vorm van sloten voor binnendeuren. Ze worden in de deur gemonteerd, waarbij een deel van het slot in de deurpost valt om de deur te vergrendelen. Het vervangen van een slot binnendeur met een insteekslot is een eenvoudige manier om de beveiliging van een ruimte te verhogen.

Wat is een magneetslot?

Magneetsloten bieden een meer hedendaagse benadering van deurbeveiliging. Ze werken door middel van een magnetisch mechanisme dat de deur gesloten houdt. De magneet zorgt ervoor dat de dagschoot uit wordt getrokken als de deur sluit, waardoor de deur vergrendelt. Deze sloten hebben een strakkere en minimalistischere uitstraling omdat de dagschoot niet meer uitsteekt als de deur is geopend. Magneetsloten zijn een uitstekende keuze voor binnendeuren waarbij het uiterlijk net zo belangrijk is als de functionaliteit. Daarnaast sluit een slot met magneet geruisloos.

Slot kopen

Of je nu een slot binnendeur wil vervangen of een nieuw deurslot binnendeur nodig hebt, het kiezen van het juiste type slot is erg belangrijk. Overweeg de voordelen van zowel insteeksloten als magneetsloten om te bepalen welk type het beste aan jouw behoeften voldoet. Ons assortiment biedt diverse opties voor elk type deur, zodat je altijd een slot vindt dat past bij jouw wensen en de stijl van je interieur. 

Binnendeursloten bij RVS Land

Je deur is nog niet compleet met alleen een deurslot. Met deurbeslag zoals een deurklink, deurstopper en scharnieren maak je het plaatje compleet. Voor elke binnendeur in huis hebben wij het mooiste deurbeslag!