Bezig met laden...
Artitec Deurgrepen

Artitec Deurgrepen

RVS deurgrepen van het merk Artitec. Bij het uitzoeken van een RVS deurgreep kun je kiezen uit verschillende montagemogelijkheden: blinde montage (onzichtbare montage met een stokschroef), doorgaande montage (de greep wordt middels een RVS dop aan de binnenzijde van je deur vastgezet) en paargewijze montage (de greep wordt geleverd als set, waardoor je aan beide zijden van de deur een greep kunt monteren).

12 producten

Filters
per pagina

Deurgreep kopen?

Bij het kiezen van een deurgreep voor je voordeur of binnendeur speelt de vorm een belangrijke rol. Je hebt ronde, vierkante en rechthoekige grepen, elk met een eigen unieke uitstraling. Een ronde greep voelt vaak natuurlijk aan in de hand, en een vierkante of rechthoekige greep geeft een modernere en strakkere look. Betreft de lengte kun je kiezen tussen een subtiele, korte greep die bijna opgaat in de deur, of een lange, opvallende statement greep die echt de aandacht trekt. Denk dus goed na over wat het beste past bij de stijl van je huis en je persoonlijke smaak.

Deurgreep in diverse kleuren

De kleur van de greep is net zo belangrijk als het design. Een RVS deurgreep staat prachtig bij zowel moderne als traditionele deuren en staat bekend om haar duurzaamheid en subtiele glans. Voor een meer stoere uitstraling is de zwarte deurgreep een populaire keuze: het valt op zonder te overheersen. De messing deurgreep is een andere optie die warmte toevoegt met haar goudachtige tint, perfect voor wie een vleugje luxe wil toevoegen aan het interieur. Elk van deze kleuren is bepalend voor de uitstraling van je deur, dus kies iets dat echt past bij jouw persoonlijke stijl en het karakter van je huis.

Hoogwaardige RVS deurgrepen van Artitec

Artitec is specialist in het ontwikkelen van hoogwaardig RVS deur- en raambeslag en bijbehorende accessoires. Bij Artitec staat design, technische specificaties en praktisch gebruiksgemak centraal.