Bezig met laden...

Artitec Raamkrukken

RVS raamkrukken van het merk Artitec. Deze zijn vervaardigd van mat geborsteld RVS en voorzien van het SKG*** keurmerk. Door het gebruik van een hoogwaardige RVS kwaliteit en een luxe afwerking passen deze raamkrukken bij ieder interieur.

3 producten

Filters
per pagina

Artitec raamkruk kopen

Het op elkaar afstemmen van de raamkrukken en het deurbeslag binnen in je huis maakt je interieur helemaal compleet. Het is alsof je zorgt dat je schoenen en je riem bij elkaar passen - het hoeft niet, maar als je het doet ziet alles er net even beter uit. Als je op zowel je deuren als je ramen dezelfde stijl beslag hebt gemonteerd, zoals bijvoorbeeld RVS deurklinken in combinatie met RVS raamkrukken, ziet het er super strak en samenhangend uit. Het is een gemakkelijke aanpassing in je interieur, maar het maakt een wereld van verschil in hoe je huis eruitziet en aanvoelt.

Hoogwaardige RVS raamkrukken van Artitec

Artitec is specialist in het ontwikkelen van hoogwaardig RVS deur- en raambeslag en bijbehorende accessoires. Bij Artitec staat design, technische specificaties en praktisch gebruiksgemak centraal.