Bezig met laden...
Artitec

Artitec deurbeslag

Artitec heeft een uitgebreide collectie aan in deur- en raambeslag voor de woningbouw. Artikelen van dit merk zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook van top kwaliteit. 

Artitec: specialist in hoogwaardig deur- en raambeslag

Artitec is specialist in het ontwikkelen van hoogwaardig RVS deurbeslag en bijbehorende accessoires. De RVS deurkrukken en deurgrepen van Artitec worden zowel tegenwoordig in meer dan 30 landen toegepast in grootschalige vastgoedprojecten, woningbouw en de utiliteitsbouw. Klanten kiezen veelvoudig voor Artitec omdat alle producten voldoen op het gebied van design, technische specificaties, praktisch gebruiksgemak, brandveiligheid en inbraakbestendigheid.

De geschiedenis van Artitec

Artitec BV heeft zich met meer dan 50 jaar ervaring ontwikkeld tot ware specialist in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardig RVS deurbeslag. Artitec BV is in 2018 gefuseerd met Wallebroek BV, dat in 1903 is opgericht en is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk met prachtig onderscheidend deurbeslag.

Betrouwbare en unieke RVS producten van topkwaliteit

Met haar jarenlange ervaring heeft Artitecbetrouwbare RVS producten in haar assortiment, voorzien van een gecertificeerde kwaliteit. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op Artitec deur- en raambeslag.

Voordelen van Artitec deur- en raambeslag

Voor elke toepassing de juiste oplossing en kwaliteit • Unieke producten, zoals hufterproof, anti-suïcidaal en HC3 anti-bacterieel • Onafhankelijke gecertificeerde kwaliteit • 10 jaar garantie

Artitec deurbeslag en raambeslag koop je bij RVS Land