Bezig met laden...

Buisverbinders

RVS buisverbinders voor het eenvoudig samenstellen van een RVS hekwerk of balustrade. Maak je keuze uit onze roestvast stalen flexibele, vaste of verstelbare buisverbinders. Bekijk ook onze RVS buis.

33 producten

Filters
per pagina

Vaste buisverbinders voor hekwerken en balustrades

RVS buisverbinders vind je in ons assortiment in allerlei soorten en maten. Deze onderdelen zijn perfect voor het samenstellen van RVS hekwerken, balustrades of andere projecten. Als het gaat om vaste verbinders kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bocht, knie 90 graden of knie 135 graden. Bekijk eens onze kruisstukken, 3-sprongen en T-stukken. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte hoekverbinder.

Verstelbare buisverbinders met divers verstelbereik

De verstelbare RVS buisverbinders van RVS Land zijn traploos verstelbaar, waardoor er makkelijk een hoekverbinding of sprong gemaakt kan worden in een roestvast stalen hekwerk of handrailing. In ons assortiment vind je een aantal verschillende soorten verstelbare RVS knieën met een verschillend verstelbereik.

Traploos verstelbare knie in RVS

Een verstelbare knie is ideaal voor gebruik op plaatsen waar de exacte hoek niet helemaal bekend is en wordt vaak toegepast in trapleuningen en balustrades. De hoek is bij deze knieën traploos verstelbaar en kan met de inbus in het scharnier op elke willekeurige stand worden gefixeerd.