Bezig met laden...
Vanaf € 38,05 Prijs per stuk Regular Price € 38,05 Prijs per stuk
Artikelnummer
PH70-zwart
Heb je een vraag over dit product?

Mat zwarte RVS deurgreep, T-model PH70, leverbaar in diverse standaard maten. De handgreep staat in een hoek van 90 graden op de deur. Dit is het meest populaire model deurgreep vanwege haar strakke uitstraling. Dit rechte model handgreep past bij elke woonstijl en is perfect te combineren met ander zwart deurbeslag. Je hebt de keuze uit verschillende diameters, lengtes en hart op hart maten. De greep is vervaardigd van RVS304 met een mat zwarte coating en kan worden toegepast op zowel binnen- als buitendeuren. Zit de door jou gewenste maat er niet bij? Bekijk dan eens onze maatwerk rechte zwarte deurgreep en bestel jouw handgreep precies in de door jou gewenste maat. 

De deurgreep wordt blind op de deur bevestigd, dat wil zeggen dat je aan de binnenzijde niet kunt zien dat er aan de buitenzijde een deurgreep gemonteerd is. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Weet je niet zeker of deze bevestigingsmethode voor jouw deur geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de montagemogelijkheden van deurgrepen.

Rechte of schuine T-model zwarte deurgreep

Wil je liever dit model deurgreep, maar dan een versie die schuin (in een hoek van 45 graden) op de deur gemonteerd wordt? Dan is de schuine zwarte deurgreep in T-model het perfecte model voor jou.

 

 

 

Zwarte deurgreep PH70, T-model met rechte steunen - Technische informatie

Type: Deurgreep voor blinde montage
Model: PH70
Toepassing: Binnen- en buitendeuren
Hoek: 90 graden
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Voorzien van mat zwarte fijnstructuur coating
Montage: Schroefverbinding
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen