Bezig met laden...

Deurklink Buitendeur Zwart

Zwarte deurklink buitendeur voor achterdeuren, tuindeuren of schuurdeuren. Met een deurklink buitendeur zwart werk je jouw buitendeur netjes af. Bekijk ook eens de RVS deurkrukken voor buitendeuren.

7 producten

Filters
per pagina

Zwarte deurklink buitendeur is geschikt voor buiten

Doordat deze deurkrukken een massief rozet hebben, zijn deze minder vatbaar voor roestvorming en hiermee uitermate geschikt voor buitengebruik. De rozetten van deze deurklinken zijn dubbel geveerd, hierdoor zijn de deurkrukken ook geschikt voor een krukbediende meerpuntssluiting.

Deurklink zwart buiten voor een mooie buitendeur

Reguliere deurkrukken voor binnengebruik zijn doorgaans voorzien van een kunststof of stalen onderconstructie en zijn daardoor ongeschikt voor buitengebruik. Wanneer je deze buiten toepast, kan dit gaan roesten en roestvlekken achterlaten. Met onze speciale deurkrukken voor buitendeuren heb je dit probleem niet.

Deurklink buiten zwart kopen

Ben je op zoek naar een zwarte deurklink buiten? Dan heb je de keuze uit diverse modellen. Het belangrijkste is dat je kiest voor een veilige en inbraakwerende uitvoering. Je kunt kiezen voor een deurkruk zwart voor buitendeuren die voorzien is van een extra zwaar massief rozet en daarmee geschikt voor buiten. Het sleutelgat kun je bedekken met bijpassende veiligheidsrozetten. Maar er zijn ook deurklinken zwart voor buiten op schild die reeds voorzien zijn van een sleutelgat met kerntrekbeveiliging.

Deurbeslag voor renovatie of verbouwing

Ben jij pas verhuisd of wordt je bestaande woning verbouwd of gerenoveerd? Met het juiste deurbeslag maak je je project helemaal af. Bekijk alle mogelijkheden en kies de stijl die bij jou past.