Bezig met laden...

Deurbel Zwart

Beldrukker zwart om van jouw voordeur een echte eyecatcher te maken. Een deurbel zwart mag niet ontbreken bij een stijlvolle voordeur. Bekijk alle verschillende vormen en modellen en kies jouw nieuwe zwarte deurbel. Bekijk ook eens alle RVS beldrukkers en messing beldrukkers.

15 producten

 1. Korting 10%
  Beldrukker rechthoek 64 x 30 mm, Mat Zwart RVS
  Voorraad: 9
  Special Price € 23,34 Prijs per stuk Regular Price € 25,93 Prijs per stuk
  Voorraad: 9
  Special Price € 23,34 Prijs per stuk Regular Price € 25,93 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Een deurbeldrukker zwart maakt je voordeur helemaal af

Zwarte woonaccessoires zijn niet alleen geschikt voor het interieur, maar ook voor het exterieur. De buitenkant van je huis mag niet vergeten worden bij het moderniseren van je woning. Zwart geeft een stoere en moderne uitstraling aan je voordeur.

Beldrukker zwart in verschillende vormen

Een zwarte deurbel rond is heel mooi als je voordeur voorzien is van rond deurbeslag, zoals een ronde zwarte handgreep of een ronde zwarte voordeurknop. Je kunt in dat geval ook gaan voor ovaal. Maar er zijn ook zwarte deurbellen rechthoek leverbaar voor als je een iets strakkere vorm zoekt. Kortom: met een deurbel zwart metaal kun je alle kanten op. 

Deurbel zwart kopen voor jouw voordeur

Met een zwarte deurbelknop kan bijpassend ander deurbeslag ook niet achterblijven. Door jouw beldrukker te combineren met ander zwart deurbeslag, wordt jouw voordeur echt een plaatje waar je niet omheen kan. Denk hierbij aan een zwarte brievenbus, zwarte deurgreep en zwarte huisnummers.

Deurbeslag in elke stijl

Wil je ook alle andere mogelijke materialen en modellen deurbeslag bekijken, ga dan eens naar al ons deurbeslag. Voor elke woonstijl is er geschikt deurbeslag!