Bezig met laden...

Deurknop Zwart

Voordeurknop zwart voor een stijlvolle afwerking van een voordeur. Met een zwarte voordeurknop kun je je voordeur makkelijk en veilig openen en sluiten. Maak je keuze uit alle verschillende vormen en modellen. Bekijk ook onze RVS voordeurknoppen en messing voordeurknoppen.

Voordeurknop zwart monteren

Er zijn diverse montage mogelijkheden voor het monteren van een zwarte deurknop:

  • Doorgaande montage: de knop wordt door de deur heen gemonteerd en aan de binnenzijde afgewerkt met een sierdop;
  • Dubbelzijdige montage: de knop wordt door de deur heen gemonteerd en aan de binnenzijde verbonden met een deurkruk;
  • Eenzijdige montage: de knop wordt d.m.v. een montageplaat enkelzijdig tegen de deur gemonteerd.

 

14 producten

Filters
per pagina

Voordeurknop zwart kopen

Een zwarte deurknop is ontzettend populair voor voordeuren. Zwart geeft namelijk een moderne uitstraling aan je voordeur en past bij alle kleuren en materialen.

Deurknop zwart voordeur of handgreep?

Een voordeurknop is een handig hulpmiddel voor het openen en sluiten van een voordeur. Heeft een voordeurknop niet direct je voorkeur, dan kun je er ook voor kiezen om een handgreep voordeur te monteren. Een handgreep heeft precies dezelfde functionaliteit als een knop, maar geeft net een andere uitstraling aan je deur.

Zwarte deurknop met deurklink op voordeur 

Voor het monteren van een vaste voordeurknop aan de buitenzijde en een deurkruk aan de binnenzijde van je deur heb je een wisselstift nodig. De wisselstift wordt via een tuimelaar of een keilbout constructie in het slot vast gezet. Op de wisselstift wordt vervolgens de deurkruk gemonteerd. Aan de buitenzijde van de voordeur kun je nu een vaste voordeurknop of deurgreep monteren. Wil je een vaste voordeurknop aan de buitenzijde van de deur op dezelfde hoogte als de deurkruk aan de binnenzijde monteren, dan heb je een wisselstift met schroefdraad nodig.

Deurknop voordeur zwart heeft een stoere uitstraling

Een zwarte deurknop voordeur monteren is bijna net zo gemakkelijk als het bestellen ervan. Iedere zwarte knop wordt anders op de deur gemonteerd. Ben jij op zoek naar een bepaalde bevestiginging, houd hiermee dan rekening bij het kiezen van jouw voordeurknop.

Deurknop zwart combineren

Door verschillende soorten deurbeslag met elkaar te combineren, maak je een unieke combinatie die perfect bij jou en je woonstijl past. Bekijk ons gehele assortiment deurbeslag en mix & match erop los.