Bezig met laden...

Deurklink Buitendeur RVS

RVS deurklinken voor buiten op buitendeuren, zoals achterdeuren, tuindeuren of schuurdeuren. Aangezien deze RVS deurkrukken voor buiten een massief RVS rozet hebben, zijn deze minder vatbaar voor roestvorming en hiermee uitermate geschikt voor buiten. Bekijk ook de zwarte deurkrukken voor buitendeuren.

7 producten

Filters
per pagina

Deurkruk voor buitendeur ook geschikt voor krukbediende meerpuntssluiting

De RVS rozetten zijn dubbel geveerd, hierdoor zijn deze RVS deurkrukken voor buiten ook geschikt voor een krukbediende meerpuntssluiting.

RVS deurklinken voor buitendeuren

Waarom zijn bovenstaande deurkrukken nou specifiek geschikt voor buiten? Dat komt door hun massieve RVS rozet. Reguliere deurkrukken voor binnengebruik zijn doorgaans namelijk voorzien van een kunststof of stalen onderconstructie en zijn hiermee niet geschikt voor buitengebruik. Wanneer je deze buiten toepast, kan dit gaan roesten en roestvlekken achterlaten. Met onze speciale deurkrukken voor buitendeuren is dit probleem verleden tijd!

Deurbeslag in vele uitvoeringen

Of je nu je bestaande woning gaat verbouwen of een nieuw huis gaat bouwen, je zult zeker moeten nadenken over deurbeslag, zoals de deurklinken. Uit veiligheidsoogpunt, maar ook om esthetische redenen. Bekijk ons complete assortiment deurbeslag om jouw huis naar een hoger niveau te tillen.