Bezig met laden...

Deurplaat

Deurplaat of duwplaat voor een langer behoud van een deur, speciaal ontwikkeld voor smetgevoelige deuren. Een schopplaat is ideaal voor bijvoorbeeld restaurants, winkels en appartementsgebouwen.

2 producten

Filters
per pagina

RVS deurplaat voor veelgebruikte deuren

Een RVS duwplaat wordt veelal toegepast bij deuren die vaak worden gebruikt. Dit komt vaak voor bij openbare of zakelijke ruimtes, zoals bergingen in appartemensgebouwen, op het werk of in restaurants. Deze RVS plaat beschermt de deur, waardoor de deur langer meegaat.

Deur openen door te duwen tegen de plaat

Doordat er tegen de schopplaat wordt geduwd in plaats van tegen de deur zelf, slijt de deur minder snel en wordt deze niet beschadigd. Je kunt een deurplaat op handhoogte op de deur monteren zodat men met de hand tegen de plaat duwt, maar je kunt hem ook aan de onderkant van de deur monteren. Dan kan de deur met de voet open worden geopend.

Deurbeslag voor zakelijk en particulier

Deurbeslag is niet alleen thuis een belangrijke factor voor de uitstraling van de inrichting, ook in zakelijke omgevingen is deurbeslag bepalend voor de look & feel. Voor zowel thuis als op het werk vind je in ons assortiment alle soorten deurbeslag dat je nodig kunt hebben.