Bezig met laden...

Pictogrammen Toilet

Pictogrammen toilet voor het aanduiden van een toilet. Deze toilet pictogrammen zijn verkrijgbaar voor zowel een damestoilet of herentoilet als invalidentoilet. De WC pictogrammen zijn voorzien van een plakstrip voor een snelle en makkelijke montage.

8 producten

Filters
per pagina

Zelfklevende pictogrammen

Onze pictogrammen toilet zijn leverbaar in een ronde en vierkante uitvoering. Ze zijn zelfklevend, dus worden eenvoudig, strak en netjes op de deur geplakt.

Pictogram toilet

Een RVS toiletten pictogram is ideaal voor openbare ruimtes, zoals restaurants, café's, hotels en zakelijke bedrijfspanden zoals kantoren. Op je werk zie je zo snel waar welke WC zich bevindt.

Pictogram damestoilet

Afhankelijk van het logo of icoontje dat op het bordje staat afgebeeld, is het duidelijk waar iemand moet zijn bij een toiletbezoek. Je hebt een pictogram toilet dames, maar ook voor heren of invaliden.

Deurbeslag online kopen

In ons assortiment deurbeslag vind je voor zowel binnen als buiten alles om je deuren te voorzien van nieuwe deurkrukken, deurgrepen, deurstoppers en meer. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij zijn dé specialist in deurbeslag.