Bezig met laden...
Easy Glass Smart Topmontage

Easy Glass Smart Topmontage

Het Easy Glass Smart Topmontage systeem bevat aluminium profielen waarmee je een prachtige glasbalustrade samenstelt. Easy Glass Smart is geschikt voor licht en gemiddeld gebruik. Topmontage wil zeggen dat het profiel geschikt is voor montage op een balkon, vide of een andere vlakke ondergrond. Dit is het meest voordelige systeem met een supersnelle en eenvoudige montage op de vloer, maar ook het glas wordt snel en gemakkelijk gemonteerd.

12 producten

Filters
per pagina

Montage van Easy Glass Smart Topmontage

Kies uit de diverse types verankeringen zoals zeskantankers, mechanische ankers, betonschroeven of chemische ankers. De aluminium profielen zijn niet alleen leverbaar in lengtes van 5 meter en 2,5 meter, maar exclusief bij RVS Land ook in lengtes van 1 meter.

Eenvoudige glasmontage

Het glas wordt eenvoudig gemonteerd met het revolutionaire Q-disc systeem. Leg de inlay in het vloerprofiel, plaats de glasplaten, voeg de Q-disc toe. Als laatste kun je met de Q-disc tool en een momentsleutel het glas in het profiel vastzetten. Je kunt kiezen tussen een niet verstelbare rubberset voor glasinklemming, waarbij een bovenligger noodzakelijk is en een verstelbare rubberset, waarmee je de glasplaten kunt uitlijnen zonder dat er een bovenligger nodig is.

Supersnelle montage van Easy Glass Smart Topmontage

Het monteren van Easy Glass Smart Topmontage op betonnen of houten ondergronden is eenvoudig. Leg de inlays in het vloerprofiel en plaats vervolgens het glas erin. Voeg de Q-disc toe en gebruik de Q-disc montagetool voor het vastzetten van het glas.

Montagevideo van Easy Glass Smart Topmontage met verstelbare rubberset

Montagevideo van Easy Glass Smart Topmontage met niet verstelbare rubberset