Bezig met laden...

Easy Glass Smart Y Zijmontage

Het Easy Glass Smart Y Zijmontage systeem bevat aluminimum profielen waarmee je een prachtige glasbalustrade samenstelt. Zijmontage wil zeggen dat het profiel geschikt is voor montage tegen de zijkant van een gevel, balkon of vide. Het Smart Y Zijmontage systeem heeft als voordeel dat je het vloerprofiel tot wel 70 mm boven de verdiepingsvloer kunt laten uitsteken. Omdat het profiel boven de vloer uitsteekt kun je de verdiepingsvloer hier mooi op laten aansluiten en afwerken. Op die manier lijkt het alsof het glas direct uit de vloer steekt. Dit systeem is vanaf de verdiepingsvloer of balkonzijde te monteren, waardoor er voor het plaatsen van het glas geen steiger of hoogwerker nodig is.

13 producten

Filters
per pagina

Easy Glass Smart Y Zijmontage voordelig en snel gemonteerd

Dit is het meest voordelige systeem met een supersnelle en eenvoudige montage, maar ook het glas wordt snel en gemakkelijk gemonteerd. De aluminium profielen zijn leverbaar in lengtes van 5 meter en 2,5 meter.

Eenvoudige glasmontage

Het glas wordt eenvoudig in het vloerprofiel gemonteerd met het revolutionaire Q-disc systeem. Leg de inlay in het vloerprofiel, plaats de glasplaten, voeg de Q-disc toe. Als laatste kun je met de Q-disc tool en een momentsleutel het glas in het profiel vastzetten. Je kunt kiezen tussen een niet verstelbare rubberset voor glasinklemming waarbij een bovenligger noodzakelijk is voor het uitlijnen van de glasplaten en een verstelbare rubberset waarmee de glasplaten nog kunnen worden uitgelijnd ten opzichte van elkaar zodat ze mooi in lijn komen te staan. Ook ziet dat er mooi strak en open uit zonder bovenligger.

Supersnelle montage van Easy Glass Smart Y Zijmontage

Het monteren van Easy Glass Smart Y voor Zijmontage is eenvoudig. Leg de inlays in het vloerprofiel en plaats vervolgens het glas erin. Voeg de Q-disc toe en gebruik de Q-disc montagetool voor het vastzetten van het glas. 

Montagevideo van Easy Glass Smart Y Zijmontage met verstelbare rubberset

Montagevideo van Easy Glass Smart Y Zijmontage met niet verstelbare rubberset