Bezig met laden...
Easy Glass Smart Balustrade

Easy Glass Smart Balustrade

Easy Glass Smart is dé innovatie op het gebied van een balustrade van glas. Gecompliceerde ankersystemen behoren hiermee definitief tot het verleden. Het prijstechnisch zeer aantrekkelijke Easy Glass Smart bestaat uit aluminium vloerprofielen met een RVS look die bestand zijn tegen lijnlasten tot 1kN en geschikt zijn voor licht en gemiddeld gebruik in bijvoorbeeld woningen en winkels. Geschikt voor binnen en buitengebruik. Easy Glass Smart is leverbaar voor topmontage en zijmontage inclusief F- en Y- vormige profielen.

Ongekend montagegemak met Easy Glass Smart

Met het revolutionaire verstelbare Q-disc systeem kun je glas sneller inklemmen en uitlijnen dan ooit. Easy Glass Smart is het eerste glasrailingsysteem met deze baanbrekende innovatie. Doordat het glas met deze methode wordt ingeklemd, is gepuzzel met allemaal kleine keiltjes bij dit systeem niet meer nodig. Bovendien kun je de glasplaten altijd t.o.v. elkaar uitlijnen zodat ze mooi strak in lijn kunnen worden gezet. Bekijk de montagevideo bij de betreffende systemen en zie hoe eenvoudig dit systeem te monteren is.

Kenmerken van Easy Glass Smart

  • Symmetrisch gevormd vloerprofiel
  • Licht en gemiddeld gebruik voor trappen en balustrades, zowel binnen als buiten
  • Voor glasdiktes 12 - 21.52 mm
  • Glasuitlijning tot 0.6 graden t.o.v. de loodlijn
  • Slechts een minimaal aantal ankers nodig voor de vloerprofielmontage
  • Kies uit diverse montagemogelijkheden: met zeskantankers, mechanische ankers, betonschroeven of chemische ankers
  • Eenvoudige en super snelle montage met een handige tool
  • Aluminium vulplaten verkrijgbaar voor het opvangen van toleranties in constructieve ondervloeren

Glazen balustrade kopen

Een balustrade van glas brengt een gevoel van elegantie en ruimtelijkheid in elke omgeving. Het transparante ontwerp zorgt voor een ononderbroken zicht, waardoor binnen- en buitenruimtes groter en lichter aanvoelen. Het moderne en strakke uiterlijk van glas geeft het geheel een luxe uitstraling. Bekijk ook ons gehele assortiment balustrades.