Bezig met laden...

Easy Glass Smart F Topmontage

Het Easy Glass Smart F topmontage systeem is een aluminium profiel waarmee je een glasbalustrade bovenop een vloer, vide of balkon samenstelt die je vlak op de rand en zelfs nog iets eroverheen kunt laten steken, zodat je hier netjes op kunt afwerken en aansluiten. Easy Glass Smart F Topmontage is geschikt voor licht en gemiddeld gebruik. Dit is het meest voordelige systeem met een supersnelle en eenvoudige montage op de vloer, maar ook het glas wordt snel en gemakkelijk gemonteerd.

11 producten

Filters
per pagina

Easy Glass F Topmontage ook geschikt voor onafgewerkte vloeren

Dit F profiel is geschikt voor onafgewerkte vloeren, zowel binnen als buiten. Omdat ook het uitstekende montagedeel op de vloer mooi is afgewerkt, kun je dit ook gewoon in het zicht laten.

Montage van Easy Glass Smart F Topmontage

Kies uit de diverse types verankeringen zoals zeskantankers, mechanische ankers, betonschroeven of chemische ankers. De aluminium vloerprofielen zijn leverbaar in lengtes van 2.5 meter en 5 meter.

Eenvoudig en snelle glasmontage

Het glas wordt eenvoudig gemonteerd met het revolutionaire Q-disc systeem. Leg de inlay in het vloerprofiel, plaats de glasplaten, voeg de Q-disc toe. Als laatste kun je met de Q-disc tool en een momentsleutel het glas in het profiel vastzetten. Je kunt kiezen tussen een niet verstelbare rubberset voor glasinklemming waarbij een bovenligger noodzakelijk is voor het uitlijnen van de glasplaten en een verstelbare rubberset waarmee je de glasplaten kunt uitlijnen zonder dat er een bovenligger nodig is.

Supersnelle montage van Easy Glass Smart Topmontage

Het monteren van van glasplaten in het Easy Glass Smart F topmontage is eenvoudig. Leg de inlays in het vloerprofiel en plaats vervolgens het glas erin. Voeg de Q-disc toe en gebruik de Q-disc montagetool voor het vastzetten van het glas. Als je het verstelbare systeem toepast kun je ook de glasplaten ten opzichte van elkaar individueel richten en uitlijnen.

Montagevideo van Easy Glass Smart F Top met verstelbare rubberset

Montagevideo van Easy Glass Smart Topmontage met niet verstelbare rubberset