Bezig met laden...

G-FITTINGS Staanders, Steunen en Klemmen

Staanders, steunen en klemmen zijn in elk modern interieur van belang. Ze hebben niet alleen een esthetische waarde, maar dragen ook bij aan de veiligheid. Gebruik de staanders, steunen en klemmen van G-FITTINGS voor het monteren van bijvoorbeeld voetsteunen, gordijnroedes, trapleuningen en afscheidingen.

Producten 1-36 van 56

Filters
Pagina
per pagina

G-FITTINGS steunen en klemmen kopen?

Staanders, steunen en klemmen van G-FITTINGS zijn echt veelzijdig. Je kunt ze gebruiken voor voetsteunen aan een bar, als steun voor gordijnroedes, of voor het bevestigen van deurgrepen en trapleuningen. Ze zijn ook ideaal voor het creëren van afscheidingen in bijvoorbeeld kantoren. Het mooie van deze onderdelen is dat ze stevig zijn en een strakke, moderne look hebben. Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle keuze voor elk interieur of exterieur.

Hoogwaardige RVS staanders, steunen en klemmen van G-FITTINGS

G-FITTINGS producten kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit, eenvoudige installatie en maximale flexibiliteit. Ontdek het grote assortiment deurbeslag, grepen, afscheidingssystemen, posten, dragers, klemmen, sanitatire installaties, profielen, eindkappen en een groot aantal accessoires.