Bezig met laden...

G-FITTINGS Sanitair inrichtingen

In badkamers gaat functionaliteit hand in hand met een stijlvol design. Voor deze vereisten vind je bij G-FITTINGS oplossingen, waaronder douchewand stabilisatiestangen en losse onderdelen voor het monteren van douchewanden.

Producten 1-36 van 53

Filters
Pagina
per pagina

G-FITTINGS douchewand stabilisatiestang kopen?

Een douchewand stabilisatiestang is ideaal voor het stevig vastzetten van een glazen douchewand. Het zorgt ervoor dat je douchewand niet beweegt tijdens het openen of sluiten, dit geeft extra veiligheid in de badkamer. Bovendien geeft een stabilisator stang een strakke en moderne uitstraling aan je douche. Met haar relatief eenvoudige montage kun je met een douchewand stabilisatie stang snel genieten van je nieuwe, stabiele douche-setup. Bekijk ook ons gehele assortiment badkamer accessoires.

Hoogwaardige RVS sanitair inrichtingen van G-FITTINGS

G-FITTINGS producten kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit, eenvoudige installatie en maximale flexibiliteit. Ontdek het grote assortiment deurbeslag, grepen, afscheidingssystemen, posten, dragers, klemmen, sanitatire installaties, profielen, eindkappen en een groot aantal accessoires.