Bezig met laden...
G-FITTINGS Handgrepen

G-FITTINGS Handgrepen

RVS handgrepen van het merk G-FITTINGS, vervaardigd van hoogwaardig mat geborsteld RVS. Deze handgrepen zijn speciaal geschikt voor glazen deuren en zorgen voor een strakke uitstraling.

32 producten

Filters
per pagina

G-FITTINGS deurgreep kopen?

Een deurgreep kun je voor verschillende deuren gebruiken, zoals de voordeur, binnendeuren, schuifdeuren en zelfs glazen deuren. Het fijne aan dit type deurbeslag is dat het niet alleen functioneel is, maar ook je deur een stijlvolle uitstraling geeft. Voor schuifdeuren zijn deurgrepen bijvoorbeeld superhandig omdat ze het makkelijker maken om de deur open en dicht te doen. En bij glazen deuren zorgen ze ervoor dat je geen vette vingers op het glas krijgt. Een deurgreep is zowel praktisch als een mooie toevoeging aan je deur.

Hoogwaardige RVS handgrepen van G-FITTINGS

G-FITTINGS producten kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit, eenvoudige installatie en maximale flexibiliteit. Ontdek het grote assortiment deurbeslag, grepen, afscheidingssystemen, posten, dragers, klemmen, sanitatire installaties, profielen, eindkappen en een groot aantal accessoires.