Bezig met laden...
G-FITTINGS Verbindingsproducten

G-FITTINGS Verbindingsproducten

Met de verbindingsproducten van G-FITTINGS verbind je buis en koker op een gemakkelijke en snelle manier. Stel je eigen garderobestang, trapleuning of afscheiding samen met het grote assortiment buisverbinders, muurflenzen en adapters. 

Producten 1-36 van 85

Filters
Pagina
per pagina

G-FITTINGS buisverbinder kopen?

Buisverbinders van G-FITTINGS komen goed van pas als je zelf dingen in elkaar wilt zetten, zoals deurgrepen, trapleuningen of zelfs een compleet barsysteem. Ze maken het mogelijk om RVS buis stevig aan elkaar te koppelen, zonder dat je hoeft te lassen. Dat is ideaal voor het snel en eenvoudig creëren van stevige constructies in huis of je bar. En als je iets unieks wilt, kun je kiezen voor buisverbinders in gunmetal of messing, die geven je project een moderne en stijlvolle uitstraling. Perfect voor een beetje extra flair in je interieur!

Hoogwaardige RVS verbinders van G-FITTINGS

G-FITTINGS producten kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit, eenvoudige installatie en maximale flexibiliteit. Ontdek het grote assortiment deurbeslag, grepen, afscheidingssystemen, posten, dragers, klemmen, sanitatire installaties, profielen, eindkappen en een groot aantal accessoires.