Bezig met laden...

Gordijnroede Ø 26,9 mm

Alle onderdelen voor het samenstellen van een gordijnroede op basis van RVS buis met een diameter van 26,9 mm. Een roede met een diameter van 26,9 mm is geschikt voor middelzware tot zware gordijnen met lussen, schuifhaken en zeilringen.

Hoeveel steunen heb ik nodig voor een gordijnroede van 26,9mm?

Lengte gordijnroede Aantal steunpunten
0 - 2,70 meter 2 steunpunten
2,70 - 5,40 meter 3 steunpunten
5,40 - 6,0 meter 4 steunpunten

 

12 producten

 1. OP=OP
  Korting 10%
  Gordijnoog RVS Look
  Voorraad: 15
  Special Price € 2,15 Prijs per stuk Regular Price € 2,40 Prijs per stuk
  Voorraad: 15
  Special Price € 2,15 Prijs per stuk Regular Price € 2,40 Prijs per stuk
Filters
per pagina

RVS gordijnroede met diameter 26,9 mm op maat

Een RVS gordijnroede bestaat uit een RVS buis op maat, afgewerkt met RVS eindkappen, die wordt opgehangen aan steunen. De roede wordt tegen de muur, tegen het plafond of in het kozijn gemonteerd met gordijnroede steunen en muurflenzen. Gordijnroedes langer dan 3 meter kun je optioneel bestellen in twee delen, welke je kunt koppelen in een buishouder op voet. De verbinding is hierdoor onzichtbaar weggewerkt in de buishouder. Het ophangen van de gordijnen is hierdoor een stuk eenvoudiger.

RVS gordijnroede uit RVS buis

Een luxe RVS gordijnroede van RVS Land geeft een stijlvolle look aan je interieur én is zeer duurzaam. Deze gordijnroedes met een diameter van 26,9 mm zijn ideaal voor het ophangen van middelzware tot zware gordijnen met lussen, schuifhaken en zeilringen. Lees ook eens ons blog over het samenstellen van een RVS gordijnroede op maat.