Bezig met laden...

Gordijnroede Ø 28,0 mm Industrieel

Alle onderdelen voor het samenstellen van een industriële gordijnroede op basis van RVS buis met een diameter van 28,0 mm in combinatie met robuuste buiskoppelingen. Een roede met een diameter van 28,0 mm is geschikt voor middelzware tot zware gordijnen met lussen, schuifhaken en zeilringen. 

Hoeveel steunen heb ik nodig voor een gordijnroede van 28mm?

Lengte gordijnroede Aantal steunpunten
0 - 2,70 meter 2 steunpunten
2,70 - 5,40 meter 3 steunpunten
5,40 - 6,0 meter 4 steunpunten

 

11 producten

 1. OP=OP
  Korting 10%
  Gordijnoog RVS Look
  Voorraad: 15
  Special Price € 2,15 Prijs per stuk Regular Price € 2,40 Prijs per stuk
  Voorraad: 15
  Special Price € 2,15 Prijs per stuk Regular Price € 2,40 Prijs per stuk
Filters
per pagina

RVS gordijn roede met diameter 28 mm op maat

Een RVS gordijnroede bestaat uit een RVS buis op maat, afgewerkt met RVS eindkappen, die wordt opgehangen aan steunen. De roede wordt tegen de muur, tegen het plafond of in het kozijn gemonteerd met gordijnroede steunen en muurflenzen. Gordijnroedes langer dan 3 meter kun je optioneel bestellen in twee delen, welke je kunt koppelen in een buishouder op voet. De verbinding is hierdoor onzichtbaar weggewerkt in de buishouder. 

Industriële en stoere RVS gordijn roede met buiskoppelingen

RVS gordijnroedes met buiskoppelingen zijn op dit moment enorm populair: je bereikt hiermee een stoere, industriële look met een luxe uitstraling van mat geborsteld RVS. Omdat het buiskoppelingensysteem modulair is, hoef je niet de hele gordijnroede van de muur te monteren als je de gordijnen wil wassen. Het losdraaien van een aantal inbusboutjes volstaat.

RVS gordijnroede uit RVS buis

Een luxe RVS gordijnroede van RVS Land geeft een stijlvolle look aan je interieur én is zeer duurzaam. Deze gordijnroedes met een diameter van 28 mm zijn ideaal voor het ophangen van middelzware tot zware gordijnen met lussen, schuifhaken en zeilringen. Lees ook eens ons blog over het samenstellen van een RVS gordijnroede op maat.