Bezig met laden...

Interieur

Onze interieur accessoires geven jouw inrichting een hoogwaardige en stijlvolle uitstraling. Laat je inspireren door ons grote assortiment woonaccessoires en verrijk je interieur met de mooiste artikelen.

Producten 37-72 van 881

  1. Tafelpoot rond, RVS
    Levertijd: 4 werkdagen
    Vanaf € 34,13 Prijs per stuk
    Levertijd: 4 werkdagen
    Vanaf € 34,13 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Interieur inrichting op maat

Ben je op zoek naar maatwerk interieur accessoires? Ook dan ben je bij RVS Land aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats kunnen wij de mooiste artikelen voor jou op maat maken. Denk hierbij aan een stijlvolle trapleuning of garderobestang in de hal, of een functionele gordijnroede of tafelpoot voor in de woonkamer.

Ontdek onze interieur collectie

Onze collectie interieur accessoires combineert stijl met duurzaamheid en bevat items die passen bij iedereen die zijn huis of kantoorruimte een moderne en stijlvolle uitstraling wil geven. Van strakke lijnen tot subtiele afwerkingen: wij hebben voor ieder wat wils. Kleed je hal bijvoorbeeld aan met een nieuwe kapstok of creëer een ontspannen sfeer in huis met een mooi wijnrek. Ook de aankleding van je badkamer mag je niet vergeten met ons grote assortiment badkamer accessoires.

De voordelen van RVS in het interieur

RVS ziet er niet alleen strak en stijlvol uit, maar de keuze voor RVS neemt vele andere voordelen met zich mee. Zo is roestvast staal een materiaal met een neutrale uitstraling dat in alle woonstijlen past. Woontrends zullen altijd komen en gaan, maar RVS is here to stay. Daarnaast is het een onderhoudsarm en duurzaam materiaal dat je zowel binnen als buiten kunt toepassen - het verkleurt niet én gaat jaren lang mee.