Bezig met laden...
Vanaf € 59,94 Prijs per stuk
Artikelnummer
HN-500mm
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Grote huisnummers 50 cm. Een groot huisnummer RVS geeft een moderne touch én vergroot de vindbaarheid van je woning. Deze modern vormgegeven huisnummers zijn vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. Deze zijn voorzien van afstandsbussen voor een blinde montage tegen de muur. Hiervoor dienen er 2 gaten met een diameter van 6 mm in de muur geboord te worden. Het huisnummer wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en is geschikt voor montage op stenen en houten muren.

Huisnummer groot 50 cm kopen?

Maak een statement met ons extra grote RVS huisnummer van 50 cm! Ontworpen om direct de aandacht te trekken, biedt dit indrukwekkende huisnummer zowel stijl als functionaliteit. Dankzij het duurzame en luxe roestvaststalen materiaal blijft het nummer jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden, terwijl het opvallende formaat zorgt voor maximale zichtbaarheid van je adres. De RVS huisnummers worden blind bevestigd middels afstandhouders, dit geeft een mooi zwevend effect. Of je nu een modern tintje aan je gevel wilt toevoegen of gewoon praktische leesbaarheid wilt verbeteren, ons extra grote RVS huisnummer biedt de perfecte oplossing.

XXL RVS huisnummers, Hoogte 500 mm - Technische informatie

Type: Huisnummer
Model: 0 t/m 9, a t/m d
Serie: 500 mm (XXL)
Materiaaldikte: 2 mm
Muurafstand: 10 mm
Boordiameter: 6 mm
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

Klantenreviews
Montage

Meerdere RVS huisnummers monteren?

Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouette van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Downloads

Montage instructie - Huisnummers met blinde montage

Onderhoud
Vergelijkbare producten