Bezig met laden...
Vanaf € 24,39 Prijs per stuk
Artikelnummer
SMG000
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS schoepenrooster in een rond model, met vaste lamellen en grofmazig insectengaas. Dit rooster is vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. Dit ventilatierooster is aan de achterzijde voorzien van een aansluitbus voor aansluiting op een ronde afvoerbuis. Het schoepenrooster wordt gemonteerd door middel van een klemverbinding in het afvoerkanaal en is geschikt voor natuurlijke en mechanische ventilatie, niet voor afzuigkappen en wasdrogers.

RVS schoepenrooster, rond model - Toepassing

Geschikt voor natuurlijke ventilatie   Geschikt voor mechanische ventilatie   Niet geschikt voor WTW installaties   Niet geschikt voor afzuigkappen   Niet geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

RVS rond schoepenrooster met grofmazig gaas - Technische informatie

Type: Schoepenrooster
Model: Rond
Toepassing: Afvoeren en toevoeren van lucht
Leverancier: PANEIR - AIRDESIGNS
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Klemverbinding

Montage van het ronde lamellenrooster

Het ronde lamellenrooster wordt eenvoudig en snel gemonteerd. Schuif de aansluitbus in de afvoerbuis en zorg dat het rooster netjes aansluit tegen de gevel of muur. 

Onderhoud van het ronde lamellenrooster

Voor het goed functioneren van dit rooster is het van belang om het afvoerkanaal en het rooster elk jaar te inspecteren en schoon te maken. We raden aan het rooster periodiek schoon te maken met een lauw sopje. Met RVS cleaner geef je het rooster weer een mooie glans.