Bezig met laden...

Brievenbus Zwart

Zwarte brievenbussen zijn een stijlvolle toevoeging aan elk huis. Zo zorgt een zwarte brievenbus muur voor een naadloze integratie met de voorgevel, een een brievenbusklep zwart is geschikt voor montage in een voordeur. Elk van onze zwarte brievenbussen is vervaardigd uit duurzame materialen, verzekerd van langdurige kwaliteit en weerbestendigheid. Upgrade nu jouw entree met een zwarte brievenbus. Bekijk ook alle RVS brievenbussen en messing brievenbussen.

25 producten

 1. Korting 10%
  Briefplaat rechthoek met regenrand 340 x 80 mm, Mat Zwart RVS
  Voorraad: 8
  Special Price € 76,98 Prijs per stuk Regular Price € 85,53 Prijs per stuk
  Voorraad: 8
  Special Price € 76,98 Prijs per stuk Regular Price € 85,53 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Brievenbus zwart kopen

Een upgraden van je voordeur stopt niet bij het vervangen van je brievenbus. Combineer een zwarte brievenbus met een zwart huisnummer en zwarte deurbel voor een stijlvol totaalplaatje. Zo wordt ook een voordeur een echte een echte eyecatcher met zwart voordeurbeslag. Zwarte woonaccessoires zijn namelijk niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten.

Brievenbusklep zwart met borstel

Als je aan de buitenkant van je voordeur een zwarte brievenbusklep monteert, kies dan aan de binnenkant van de deur voor een zwarte tochtklep met brievenbus borstel. Een tochtklep is een belangrijk deel van je brievenbus, want hiermee zorg je ervoor dat tocht en kou je huis niet binnen kunnen dringen.

Bijpassend deurbeslag voor je zwarte brievenbusklep

Ook voor ander buitendeurbeslag en voordeurbeslag in het zwart zit je goed bij RVS Land. Jouw voordeur of buitendeur maak je helemaal af zwarte veiligheidsrozetten of een zwarte voordeurknop. Bekijk al ons zwarte buitendeur- en veiligheidsbeslag.

Brievenbussen zwart volgens de laatste trends

Zwarte woonaccessoires zijn al heel lang prominent aanwezig in de woonwereld. En dit is een trend die niet meer gauw zal overwaaien. Als je voor zwarte accessoires kiest, dan kun je hier jaren mee vooruit. Niet alleen binnenshuis wordt er volop voor zwart gekozen, zoals zwarte deurkrukken en zwarte trapleuningen, maar ook buitenhuis! Het voordeurbeslag mag tegenwoordig ook gerust helemaal zwart zijn. Stel dus gauw jouw eigen set deurbeslag samen.

Zwarte brievenbus muur

Een brievenbus mat zwart is slechts een klein onderdeel van al het deurbeslag waaruit je kunt kiezen in onze webshop. In ons enorme assortiment is er voor ieder wat wils: naar wat voor stijl en vorm je ook op zoek bent, en voor zowel binnendeuren als buitendeuren.