Bezig met laden...

Brievenbussen

Op zoek naar de perfecte brievenbus? Wij hebben een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Of u nu een brievenbus wil die traditioneel of juist modern is: onze brievenbussen voor de deur zijn ontworpen om naadloos in je entree te passen, terwijl onze buiten brievenbussen de voorgevel verfraaien. Ook voor een brievenbus klep en brievenbus borstel voor in de deur ben je bij ons aan het juiste adres.

Producten 1-36 van 61

 1. Korting 10%
  Briefplaat rechthoek met regenrand 340 x 80 mm, Mat Zwart RVS
  Voorraad: 6
  Special Price € 76,98 Prijs per stuk Regular Price € 85,53 Prijs per stuk
  Voorraad: 6
  Special Price € 76,98 Prijs per stuk Regular Price € 85,53 Prijs per stuk
 2. OP=OP
  Korting 10%
  Briefplaat rechthoek verdekt 345 x 79 mm, RVS
  Voorraad: 7
  Special Price € 73,75 Prijs per stuk Regular Price € 81,94 Prijs per stuk
  Voorraad: 7
  Special Price € 73,75 Prijs per stuk Regular Price € 81,94 Prijs per stuk
 3. Korting 10%
  Briefplaat rechthoek met regenrand 340 x 80 mm, RVS
  Voorraad: 13
  Special Price € 71,93 Prijs per stuk Regular Price € 79,93 Prijs per stuk
  Voorraad: 13
  Special Price € 71,93 Prijs per stuk Regular Price € 79,93 Prijs per stuk
Filters
Pagina
per pagina

Wat is de beste brievenbus?

De "beste" brievenbus hangt sterk af van jouw persoonlijke behoeften en omstandigheden. Hier zijn enkele factoren die een rol spelen bij het kiezen van de brievenbus die het meest voor jou geschikt is:

 • Locatie en weerbestendigheid: Als je brievenbus zich buiten bevindt en wordt en blootgesteld aan elementen zoals wind, regen, sneeuw, zoek dan naar een weerbestendige brievenbus. Hiervoor is een RVS brievenbus een uitstekende keuze.

 • Type brievenbus: Heb je een briefklep nodig voor montage in de voordeur of wil je liever een muurbrievenbus naast de voordeur monteren?
 • Grootte en capaciteit: Overweeg de hoeveelheid en het soort post dat je ontvangt. Heb je een grotere brievenbus nodig voor pakketten, of volstaat een standaardformaat? Als je vaak pakketten ontvangt, is een speciale pakketbrievenbus een goede keuze. 

 • Stijl en esthetiek: De brievenbus moet passen bij de stijl van je huis. Er zijn veel ontwerpen beschikbaar, van traditioneel tot modern. Zwarte brievenbussen zijn erg populair vanwege hun moderne look.

 • Gemak voor de postbezorger: Zorg ervoor dat de brievenbus gemakkelijk toegankelijk is voor de postbezorger.

 • Duurzaamheid: Een goede brievenbus moet bestand zijn tegen slijtage en moet lang meegaan.

Wat is de maat van een buiten brievenbus?

Brievenbussen zijn er in allerlei soorten en maten. Wat het belangrijkste is bij het uitzoeken van een nieuwe brievenbus is de inworpmaat. PostNL stelt de eis dat een brievenbus een opening moet hebben van minimaal 26,5 x 3,2 cm. Hierin passen doorgaans alle enveloppen en brievenbuspakjes. Voor postbezorgers is een goede montagehoogte voor een brievenbus zo'n 110 cm vanaf de grond.

Waar moet je een brievenbus monteren?

Doorgaans zijn brievenbussen in de voordeur of tegen de gevel van een woning gemonteerd. Dit is toegestaan zolang de brievenbus niet verder dan tien meter van de openbare weg verwijderd is. Als de afstand meer dan tien meter is, is het een aan te raden om een brievenbus langs de openbare weg te plaatsen. Dit bevordert een snelle en efficiënte bezorging van de post.

Brievenbus deur: naadloze integratie

Onze brievenbussen voor de deur zijn ontworpen om harmonieus op te gaan in je entree. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen, van strak RVS tot traditioneel messing, waardoor ze een elegante toevoeging zijn aan je voordeur.

Deurbeslag online bij RVS Land

Wij zijn trotse aanbieder van kwalitatief hoogwaardig deurbeslag, waaronder de mooiste brievenbussen. Je maakt je voordeur helemaal compleet met bijpassend buitendeurbeslag zoals bijvoorbeeld een deurgreep of huisnummer. Heb je nog vragen of wil je wat advies inwinnen: neem contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor je klaar.