Bezig met laden...

Messing Brievenbus

Messing brievenbussen in de vorm van messing briefplaten voor aan de buitenkant en bijpassende messing tochtweringen voor aan de binnenkant van de voordeur. Bekijk alle modellen en kies voor een messing brievenbus naar jouw smaak. Bekijk ook onze zwarte brievenbussen en RVS brievenbussen.

11 producten

Filters
per pagina

Messing brievenbusklep antiek

Met een messing brievenbus plaat met klep kun je alle kanten op. Goud past bij authentieke oudere huizen, maar juist ook bij een modern huis. Gouden woonaccessoires zijn enorm populair en messing deurbeslag sluit mooi op deze trend aan. Aan de binnenkant van de deur kun je een tochtklep monteren om de sparing in de deur mooi af te werken.

Brievenbus messing antiek kopen

Met alleen een brievenbus messing ben je er nog niet. Bekijk ons gehele assortiment messing voordeurbeslag en bestel al je deurbeslag voor de voordeur in dezelfde afwerking. Zo past alles goed bij elkaar en creëer je een mooie entree. Zie je het plaatje al voor je, met bijvoorbeeld messing huisnummers en een messing deurbel?

Messing binnendeurbeslag

Ook voor binnenshuis heb je de keuze uit een groot assortiment messing deurbeslag. Heb je er ook al eens aan gedacht om messing deurkrukken in je interieur te verwerken? Zo geef je je huis van binnen én buiten een chique uitstraling.

Messing brievenbus voordeur 

Een brievenbus messing is niet het enige deurbeslag dat je in onze webshop kunt kopen. In ons enorme assortiment is er voor ieder wat wils: naar wat voor stijl en vorm je ook op zoek bent, en voor zowel binnendeuren als buitendeuren.