Bezig met laden...

Messing Brievenbus

Verrijk je entree met de tijdloze charme van onze messing brievenbussen. In ons aanbod komen kwaliteit en elegantie samen. Een messing brievenbus heeft een unieke warme uitstraling, perfect passend bij diverse woonstijlen. Voor liefhebbers van vintage is een brievenbus messing antiek de perfecte keuze. Deze messing brievenbussen zijn niet alleen een praktische oplossing voor je post, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je woning. Bekijk ook onze zwarte brievenbussen en RVS brievenbussen.

8 producten

Filters
per pagina

Messing brievenbus antiek

Met een messing brievenbus kun je alle kanten op. Goud past goed bij authentieke oudere huizen, maar kan ook juist aan een modern huis een vintage, unieke touch geven. Gouden woonaccessoires zijn enorm populair en messing deurbeslag sluit mooi op deze trend aan.

Messing brievenbus kopen

Met alleen een brievenbus messing ben je er nog niet. Bekijk ons gehele assortiment messing voordeurbeslag en bestel al je deurbeslag voor de voordeur in dezelfde afwerking. Zo past alles goed bij elkaar en creëer je een mooie entree. Zie je het plaatje al voor je, met bijvoorbeeld messing huisnummers en een messing deurbel?

Messing binnendeurbeslag

Ook voor binnenshuis heb je de keuze uit een groot assortiment messing deurbeslag. Heb je er ook al eens aan gedacht om messing deurkrukken in je interieur te verwerken? Zo geef je je huis van binnen én buiten een chique uitstraling.

Messing brievenbus voordeur 

Een brievenbus messing is niet het enige deurbeslag dat je in onze webshop kunt kopen. In ons enorme assortiment is er voor ieder wat wils: naar wat voor stijl en vorm je ook op zoek bent, en voor zowel binnendeuren als buitendeuren.