Bezig met laden...

RVS Brievenbus

Een RVS brievenbus is onmisbaar bij elke woning. Voor het ontvangen van je post heb je nou eenmaal een brievenbus RVS nodig. Je hebt de keuze uit een wandbrievenbus, dus een losse brievenbus om op te hangen tegen de muur, of een RVS briefplaat in de voordeur. Alle soorten brievenbussen RVS vind je in ons grote assortiment. Bekijk ook onze zwarte brievenbussen en messing brievenbussen.

27 producten

Filters
per pagina

Brievenbus klep RVS kopen

Een RVS briefplaat is een RVS brievenbus klep voor in de deur. Het voordeel hiervan is dat je niet naar buiten hoeft om de post te halen. Om tocht zoveel mogelijk te beperken én om de warmte binnen te houden, wordt er aan de binnenkant van de deur vaak gebruik gemaakt van een tochtstrip met tochtklep of brievenbus borstel. Zo bespaar je niet alleen energie, je werkt ook nog eens de binnenzijde van de voordeur netjes af.

Brievenbus RVS muur

Met een mooie vrijstaande RVS brievenbus op de muur heb je geen last van koude lucht die je huis binnen kan dringen. Een RVS brievenbus tegen de muur bij de voordeur is tevens een herkenbaar element dat direct in het oog springt als je naar je entree kijkt. Waarom zou je dan niet kiezen voor een variant die niet alleen functioneel is, maar ook mooi om naar te kijken? In assortiment heb je een ruime keuze in RVS brievenbussen voor montage tegen de muur. Een buiten brievenbus RVS is door het gebruik van roestvast staal onderhoudsarm en duurzaam. Kortom: een brievenbus RVS is de perfecte keuze!

Inworpmaat buitenbrievenbus

RVS brievenbussen en briefkleppen zijn er in vele soorten en maten. Let bij het vervangen van een briefplaat goed op de huidige afmeting van het gat in de deur. PostNL stelt de eis dat de inworpmaat van briefkleppen van buitenbrievenbussen minimaal 26,5 x 3,2 cm dient te zijn.

RVS voordeurbeslag voor een stijlvolle entree

Heb je een nieuwe RVS briefplaat of brievenbus uitgekozen? Je maakt je voordeur pas echt af met een bijpassende RVS deurbel, RVS deurgreep en RVS huisnummers. Een rechthoekige briefplaat past perfect bij vierkant of rechthoekig RVS voordeurbeslag en een ovale briefklep past weer mooi bij rond voordeurbeslag. Door alle deurbeslag op elkaar af te stemmen wordt je entree een mooi geheel.

Deurbeslag kopen

Om deurbeslag te kopen hoef je eigenlijk niet eens je huis te verlaten. Met het onzettend grote aanbod in onze webshop kun je alles wat je nodig hebt online bestellen. Even later wordt het gewoon thuisbezorgd en kun je aan de slag met monteren. Bekijk ons assortiment deurbeslag en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden.