Bezig met laden...

RVS Brievenbus

Een RVS brievenbus is onmisbaar bij elke woning. Voor het ontvangen van je post heb je nou eenmaal een brievenbus RVS nodig. Je hebt de keuze uit een wandbrievenbus, dus een losse brievenbus om op te hangen tegen de muur, of een RVS briefplaat in de voordeur. Jouw buitenbrievenbus koop je bij RVS Land. Bekijk ook onze zwarte brievenbussen en messing brievenbussen.

32 producten

 1. RVS brievenbus Liron
  Levertijd: 3-5 werkdagen
  € 106,36 Prijs per stuk
  Levertijd: 3-5 werkdagen
  € 106,36 Prijs per stuk
 2. RVS Brievenbus Gecco
  Levertijd: 3-5 werkdagen
  € 435,48 Prijs per stuk
  Levertijd: 3-5 werkdagen
  € 435,48 Prijs per stuk
Filters
per pagina

RVS brievenbus voordeur: Briefplaat en Tochtwering

RVS briefplaten hebben het voordeel dat ze in de voordeur zitten, zodat je niet naar buiten hoeft voor het pakken van je post. Om tocht zoveel mogelijk te beperken én om de warmte binnen te houden, wordt er aan de binnenkant van de deur vaak gebruik gemaakt van een tochtstrip met tochtklep of tochtborstel. Zo bespaar je niet alleen energie, je werkt ook nog eens de binnenzijde van de voordeur netjes af.
Heb jij niet de mogelijkheid om een brievenbus in je deur te monteren zoals een brievenbusklep of heb je gewoon liever een losse brievenbus voor tegen de muur? Ga dan voor een hangende postkast.

Brievenbus RVS deur met brievenbusklep binnen

Met een tochtklep brievenbus aan de binnenkant van je deur maak je ook de binnenzijde van je deur netjes af. Zorg voor binnen ook voor mooi ander RVS deurbeslag op de voordeur, zoals een RVS deurkruk en RVS veiligheidsrozet, zodat alles mooi bij elkaar past.

Inworpmaat buitenbrievenbus

RVS brievenbussen en briefkleppen zijn er in vele soorten en maten. Let bij het vervangen van een briefplaat goed op de huidige afmeting van het gat in de deur. PostNL stelt de eis dat de inworpmaat van briefkleppen van een buitenbrievenbussen minimaal 265 x 30 mm dienen te zijn.

RVS voordeurbeslag voor een stijlvolle entree

Heb je een nieuwe RVS briefplaat of brievenbus uitgekozen? Je maakt je voordeur pas echt af met een bijpassende RVS deurbel, RVS deurgreep en RVS huisnummers. Een rechthoekige briefplaat past perfect bij vierkant of rechthoekig RVS voordeurbeslag en een ovale briefklep past weer mooi bij rond voordeurbeslag. Door alle deurbeslag op elkaar af te stemmen wordt je entree een mooi geheel.

Deurbeslag kopen

Om deurbeslag te kopen hoef je eigenlijk niet eens je huis te verlaten. Met het onzettend grote aanbod in onze webshop kun je alles wat je nodig hebt online bestellen. Even later wordt het gewoon thuisbezorgd en kun je aan de slag met monteren. Bekijk ons assortiment deurbeslag en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden.