Bezig met laden...

Messing Beldrukkers

Een beldrukker messing past zowel bij oude als nieuwe huizen. Met een deurbel messing geef je je voordeur een chique uitstraling. Bekijk ook onze RVS beldrukkers en zwarte beldrukkers.

6 producten

Filters
per pagina

Messing deurbel: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig

Een gouden deurbel is er in verschillende vormen. We raden je aan om een vorm te kiezen die je aanspreekt en deze door je hele voordeurbeslag door te voeren. Als je voor een ovale of ronde messing beldrukker kiest, ga dan ook voor een briefplaat met afgeronde hoeken en een ronde voordeurknop op rond rozet. Zo past alles perfect bij elkaar!

Messing beldrukker in verschillende afwerkingen

Gouden beldrukkers zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, bijvoorbeeld getrommeld, ongelakt of glanzend. Iedere afwerking zorgt weer voor een andere stijl. De verouderde stijl past mooi bij oudere huizen en een glanzende messing beldrukker oogt juist heel modern.

Messing deurbeslag voordeur

Niet alleen deurbellen zijn leverbaar in messing, ook bijpassend ander deurbeslag bestel je gemakkelijk in onze webshop. Denk hierbij aan messing huisnummers en ander messing deurbeslag voordeur, zoals messing brievenbussen, messing voordeurknoppen en messing veiligheidsbeslag. Maak een combinatie van alle gouden items die jij mooi vindt en je voordeur is helemaal af.

Messing deurkrukken voor binnen

Als je van messing voordeurbeslag houdt, dan zijn messing deurkrukken voor binnendeuren wellicht ook iets voor jou! Kies voor een deurkruk op rozet of schild en vergeet niet om een bijpassende messing deurstopper mee te bestellen om je interieur te beschermen.

Deurbeslag voor elke deur in je huis

Wist je dat je voor iedere deur in je huis ook moeiteloos kunt slagen in onze webshop? Of het nou om een voordeur, buitendeur of binnendeur gaat: wij hebben wat je nodig hebt. Ontdek alle soorten deurbeslag en laat je verrassen door het grote aanbod.