Bezig met laden...

Deurknop Messing

Met een messing deurknop maak je je voordeur open. Het is niet alleen belangrijk om een messing deurknop voor je voordeur te kiezen die je mooi vindt, maar die ook prettig in de hand ligt. Met deze modellen zit je altijd goed. Bekijk ook alle zwarte voordeurknoppen en RVS voordeurknoppen.

Montage opties voordeurknop messing

  • Doorgaande montage: de knop wordt door de deur heen gemonteerd en aan de binnenzijde afgewerkt met een sierdop;
  • Eenzijdige montage: de knop wordt d.m.v. een montageplaat enkelzijdig tegen de deur gemonteerd.

8 producten

Filters
per pagina

Deurknoppen messing in verschillende vormen

Een messing deurknop voordeur is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rond en vierkant. Messing kan een antieke en vintage uitstraling hebben, maar kan ook juist erg high-end staan. Voor welke look ga jij?

Voordeurknop en deurklink op voordeur monteren

Voor het monteren van een vaste voordeurknop aan de buitenzijde en een deurkruk aan de binnenzijde van je deur heb je een wisselstift nodig. De wisselstift wordt via een tuimelaar of een keilbout constructie in het slot vast gezet. Op de wisselstift wordt vervolgens de deurkruk gemonteerd. Aan de buitenzijde van de voordeur kun je nu een vaste voordeurknop of deurgreep monteren. Wil je een vaste voordeurknop aan de buitenzijde van de deur op dezelfde hoogte als de deurkruk aan de binnenzijde monteren, dan heb je een wisselstift met schroefdraad nodig.

Messing deurknoppen voor de voordeur

Met een messing voordeurknop ben je er nog niet, je hebt ook messing veiligheidsrozetten nodig. En wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan ook voor messing huisnummers, een messing brievenbus en messing beldrukker.

Deurbeslag: dé online winkel voor jou

Ben jij op zoek naar nieuw deurbeslag? In ons enorme aanbod kan iedereen slagen. RVS Land is de enige webshop die je nodig hebt voor al het deurbeslag voor jouw huis.