Bezig met laden...

Messing Deurbeslag

Deurbeslag messing geeft jouw huis een luxe touch, of het nou gaat om een voordeur of een binnendeur. Voorzie nu al jouw deuren van messing deurbeslag en sta versteld van het resultaat. Bekijk ook alle zwart deurbeslag en RVS deurbeslag.

Producten 1-36 van 100

Filters
Pagina
per pagina

Messing deurklinken met verouderde of chique uitstraling

Messing deurbeslag zoals een messing deurklink kan, afhankelijk van het interieur waarin het wordt geplaatst, meerdere looks creëeren. Een goudkleurige deurkruk kan namelijk een vintage, antieke of jaren 30 inrichting versterken, maar staat ook erg chique in een luxe en moderne omgeving. Het mixen en matchen van verschillende woonstijlen is een goede manier om jouw interieur uniek te maken, dus kies vooral voor onverwachte combinaties die je zelf mooi vindt om je eigen stijl te creëeren.

Deurbeslag messing voor binnendeur en buitendeur

Een gouden deurklink is geschikt voor zowel binnen als buiten. Zo krijgt niet alleen een binnendeur een flinke upgrade met messing deurbeslag, maar ook een voordeur of achterdeur is geschikt voor messing deurkrukken.

Deurbeslag messing getrommeld of gelakt

Messing deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende finishes. Iedere finish kan weer een heel andere look creëeren op je deur. Zo heb je deurbeslag messing getrommeld met een antieke look, maar ook glanzend messing met een chique uitstraling. Zo zie je maar: met messing deurbeslag kun je alle kanten op! Voor iedere interieurstijl is er wel geschikt deurbeslag messing te vinden.

Messing deurbeslag kopen of toch zwart?

Messing deurbeslag is net zoals zwart deurbeslag erg populair. Kun je niet kiezen? Maak dan een leuke mix door je huis. Bijvoorbeeld zwarte deurkrukken op de benedenverdieping en messing deurklinken op de bovenverdieping. Maak je interieur af met andere bijpassende elementen, zoals zwarte badkamer accessoires, een zwarte trapleuning of zwarte kapstok.

Deurbeslag kopen

Is jouw huis wel toe aan een opfrisbeurt? Dan mag nieuw deurbeslag niet ontbreken. Alle deurbeslag die je nodig hebt koop je eenvoudig en snel in onze webshop.