Goud deurbeslag voor binnen en buiten

Bezig met laden...

Als je op zoek bent naar nieuw deurbeslag, dan heb je de keuze uit allerlei soorten, materialen en vormen. Je kunt gaan voor RVS deurbeslag, zwart deurbeslag, maar ook voor goud deurbeslag. Gouden deurbeslag is de perfecte keuze als je niet bang bent om op te vallen en een onverwacht statement wil maken in je interieur. Goud klinkt in eerste instantie misschien als een riskante keuze, maar deze look komt juist prachtig tot zijn recht als het mooi past in je interieur of exterieur. Want gouden deurbeslag is niet alleen verkrijgbaar voor binnendeuren, maar ook voor buitendeuren en voordeuren. Lees verder en laat je inspireren om al je deuren om te toveren tot een shiny geheel!

Goud binnendeurbeslag

Gouden deurklinken zijn verkrijgbaar op rozet en op schild. Zit er al een schild op je deur en je wil je deur niet helemaal opnieuw schilderen? Dan kun je het beste kiezen voor een deurkruk die ook op een schild zit, zodat je geen gaten hoeft af te werken. Bij nieuwe deuren zijn deurkrukken op rozet het overwegen waard, omdat deze een wat minimalistischer en strakker uiterlijk hebben. Hier kun je losse sleutelrozetten of WC-sluitingen bij kopen, waardoor iedere deur in je huis voorzien kan worden van goud deurbeslag. Vergeet niet om ook bijpassende gouden deurstoppers mee te bestellen, want het zou zonde zijn als je plinten, muren of deurklinken beschadigen als de deur per ongeluk tegen de muur slaat.

Populaire gouden deurkrukken

 

Goud deurbeslag buitendeur

Er is ook goud deurbeslag voor buiten. In de categorie goud veiligheidsbeslag kun je voor de achterdeur kiezen voor schilden die aan beide zijden voorzien zijn van een deurkruk. De uitvoeringen die aan één zijde voorzien zijn van een knop en aan de andere kant van een kruk zijn bedoeld voor de voordeur.
Voor de voordeur kun je in plaats van schilden ook kiezen voor een losse gouden voordeurknop met gouden veiligheidsrozetten. Maak je entree af met een gouden deurbel, goud huisnummer, gouden brievenbus en een gouden deurspion.

Populair goud voordeurbeslag

 

Vintage goud deurbeslag

Met name messing getrommeld deurbeslag past perfect bij een jaren 30 huis. Een messing getrommeld product ondergaat een trommelbehandeling en krijgt geen laklaag, waardoor het verouderingsproces versnelt. Het oppervlak krijgt een matte, bruine en donkere look, wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Maar ook een wat gelere glanzende gouden deurkruk in een ouderwets model past mooi bij een retro inrichting. Bekijk al ons jaren 30 deurbeslag.

Populair goud jaren 30 deurbeslag

 

Modern goud deurbeslag

In een modern nieuwbouwhuis of gerenoveerd huis kun je eigenlijk alle kanten op met goud deurbeslag. Er zijn verschillende finishes en looks verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een deurklink tussen zit die past bij jouw smaak en woning. Het is ook leuk om onverwachte combinaties op te zoeken. Een messing getrommelde deurklink heeft bijvoorbeeld een wat ouderwetsere uistraling, maar als deze een strak model heeft, zorgt dat juist voor een leuk contrast. Vind jij goud snel kitsch ogen? Dan is een matte gouden deurkruk misschien wel iets voor jou! Deze valt net iets minder op dan een glanzende deurkruk. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Populaire moderne gouden deurklinken