Bezig met laden...

Poortsluitingen, Sloten en Slotkasten Staal

Slotkasten, poortsloten en poortsluitingen vervaardigd uit staal voor het monteren en afhangen van een poort. In deze categorie vind je wat je nodig hebt voor het openen en sluiten van je poort. Bekijk ook onze RVS slotkasten en sloten en RVS grendels en sluitingen.

Producten 1-36 van 46

Filters
Pagina
per pagina

Slotkast staal kopen?

Maak je keuze uit ons assortiment stalen slotkasten. Een slotkast is essentieel voor het afsluiten van een poort. Je maakt de slotkast compleet met bijbehorende stalen klinken, knoppen en rozetten.

Groot assortiment stalen poortsluitingen

Een poortsluiting staal kun je gebruiken voor een tuinpoort, maar ook voor bijvoorbeeld de deur van een tuinhuis of een tuinhekje. Welke soort deur, hekje of poort je ook wil bedienen, met een stalen poortsluiting krijg je de klus geklaard.

Onbehandeld staal verwerken

Een deel van ons assortiment stalen sluitingen, sloten en slotkasten is vervaardigd van onbehandeld staal. Dit materiaal dient nabehandeld te worden. Deze onderdelen worden dan ook doorgaans na het lassen behandeld door het te voorzien van een beschermlaag - dit kan zijn in de vorm van verzinken, lakken of poedercoaten.