Bezig met laden...
Q railing Glasrailingsystemen

Q railing Glasrailingsystemen

Wil je een nieuwe balustrade plaatsen bij een woonhuis, kantoorpand of zelfs een stadion? Met een optimaal gebruik van licht en ruimte haal je het beste uit je project. De glasrailingsystemen van Q railing helpen je dit doel te behalen. 

Producten 1-36 van 297

Filters
per pagina

Hoogwaardige balustrades van Q railing

In deze categorie vind je onderdelen voor de railingbasis, railingvullingen en onderdelen voor glaslijsten en handrailingen. Q railing staat internationaal bekend als dé leverancier van premium glasbalustrades, RVS balustrades en hoogwaardige railingproducten. Als innovatieve producent van railingsystemen levert Q-railing complete oplossingen die zich onderscheiden door hun topkwaliteit, unieke design en uitstekende prestaties.

Q railing glasplaten voor jouw glasrailing

Wil jij een balustrade van glas maken? Dan heb je de keuze uit vloerprofielen met glasplaten of balusters met glasklemmen ertussen. Voor beide opties kun je Q railing glas gebruiken. Met een balustrade met glas zorg je voor een ruimtelijk en modern resultaat.

De voordelen van een glazen balustrade

Q railing biedt de beste keuze voor glasbalustrades dankzij hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. De glazen balustrade van Q railing is een prachtige toevoeging aan elk interieur én exterieur, aangezien het de ruimte een moderne en elegante uitstraling geeft. In tegenstelling tot kabel of staf balustrades, biedt een glazen balustrade een ongehinderd uitzicht en laat het meer licht door, waardoor de ruimte groter lijkt. Dit is de ideale keuze voor zowel binnen- als buitenruimten. Kies voor de kwaliteit en stijlvolle uitstraling van een Q railing glasrailing.

Soorten glasbalustrades Q railing

Bij een glasrailing van Q railing wordt gebruik gemaakt van aluminium vloerprofielen of RVS glasadapters. Je monteert deze tegen de muur of de vloer en met behulp daarvan wordt het glas geplaatst. Iedere situatie verschilt en vraagt om een andere montage. Q-railing biedt diverse montagewijzen, zodat in iedere situatie een mooie railing kan worden geplaatst.

Q railing balustrade samenstellen

Bekijk ons gehele assortiment Q railing artikelen om jouw railing samen te stellen. In ons uitgebreide assortiment vind je alles wat je zoekt. Mocht je hulp nodig hebben, vragen hebben over onze artikelen of instructies zoeken voor de montage? Neem dan contact op met onze technische klantenservice, wij weten waar we het over hebben en kunnen je overal mee helpen.