Bezig met laden...
Glasplaten

Glasplaten

Q railing glas met een dikte van 8,76 (4-4-2) en 16,76 mm (8-8-2). Deze glasplaten van Q-railing zijn voor gebruik in glazen balustrade met glasvulling. Deze glaspanelen van gelaagd gehard glas (VSG) zijn voorzien van geslepen en gepolijste facetranden met afgeronde hoeken en kunnen veilig worden gebruikt in RVS hekwerken en balustrades. Deze Q-glass glasplaten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een CE-keurmerk.

2 producten

Filters
per pagina

Veiligheidsglas voor RVS hekwerk en glazen balustrade

  • 8,76 mm gelaagd gehard glas (4-4-2) in 1 hoogtes en 6 breedtes, geschikt voor een balustrade of hekwerk met glasklemmen.
  • 16,76 mm gelaagd gehard glas (8-8-2) in 3 hoogtes en 5 breedtes, geschikt voor een glasrailing. Vanaf 16,76 mm glasdikte spreekt men van constructief glas.

Samenstelling en opbouw van veiligheidsglas

Veiligheidsglas bestaat uit twee glasplaten van 8 mm, elk aan één zijde voorzien van een PVB veiligheidsfolie, die op elkaar worden geperst en daarna gehard. Het resultaat is een stevige 4-4-2 of 8-8-2 glasplaat.

Transport van glasplaten altijd op een pallet

In verband met mechanische breukgevoelligheid van glasplaten worden deze altijd op een pallet verstuurd. Ook is het altijd mogelijk om bestelde materialen in onze showroom te komen ophalen. De transportkosten zullen dan vervallen.