Bezig met laden...
Glasplaten

Glas voor balustrade

Q railing glas met een dikte van 8,76 (4-4-2) en 16,76 mm (8-8-2). Deze glasplaten van Q-railing zijn geschikt voor een RVS balustrade met glas en een balustrade van glas. De glaspanelen van gelaagd gehard glas (VSG) zijn voorzien van geslepen en gepolijste facetranden met afgeronde hoeken. Q-glass glasplaten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een CE-keurmerk.

2 producten

Filters
per pagina

Veiligheidsglas voor RVS hekwerk en glazen balustrade

  • 8,76 mm gelaagd gehard glas (4-4-2) in 1 hoogtes en 6 breedtes, geschikt voor een balustrade of hekwerk met glasklemmen.
  • 16,76 mm gelaagd gehard glas (8-8-2) in 3 hoogtes en 5 breedtes, geschikt voor een glasrailing. Vanaf 16,76 mm glasdikte spreekt men van constructief glas.

Samenstelling en opbouw van veiligheidsglas

Veiligheidsglas bestaat uit twee glasplaten van 8 mm, elk aan één zijde voorzien van een PVB veiligheidsfolie, die op elkaar worden geperst en daarna gehard. Het resultaat is een stevige 4-4-2 of 8-8-2 glasplaat.

Glasplaten voor balustrade

Deze glasplaten zijn geschikt voor gebruik in een balustrade. Of je nu gaat voor een RVS balustrade met balusters en glasklemmen of voor een volledig glazen balustrade: deze veilige glasplaten zijn de perfecte keuze.