Bezig met laden...

Schuifdeurkom RVS

Een schuifdeurkom RVS is ideaal voor het eenvoudig openen en sluiten van schuifdeuren. Een deurkom schuifdeur RVS is een minimalistische en strakke manier om een handgreep te monteren op de schuifdeur of op meubels. Bekijk ook onze zwarte schuifdeurkommen.

22 producten

Filters
per pagina

RVS schuifdeurkom monteren

Een schuifdeurkom wordt verzonken gemonteerd, dat wil zeggen dat de kom moet worden uitgefreesd in de deur voordat deze kan worden gemonteerd. Er zijn ook een aantal zelfklevende schuifdeurkommen leverbaar.

Schuifdeurkom RVS kopen

RVS schuifdeurkommen koop je gemakkelijk en snel online. In onze webshop vergelijk je overzichtelijk alle verschillende soorten en modellen en vind je de uitvoering waar je naar op zoek bent. Wij bieden diverse merken aan, waardoor je onder andere een RVS Intersteel schuifdeurkom kunt bestellen.

RVS schuifdeurkom rond

Net zoals in ander RVS deurbeslag, zijn RVS schuifdeurkommen in verschillende vormen leverbaar. Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal: het is allemaal mogelijk.

Schuifdeur kom RVS voor een stijlvolle doorgang

Naast schuifdeur kommen in RVS kun je ook kiezen voor een RVS deurgreep of RVS schuifdeurkruk om jouw schuifdeur mee te openen of te sluiten. Ga naar alle RVS schuifdeurbeslag om alle opties te bekijken.

Deurbeslag: hang- en sluitwerk

In ons complete aanbod deurbeslag vind je alle soorten deurbeslag die je maar kunt bedenken. Met deze artikelen heb je alles wat je nodig hebt om deuren binnen en buiten stijlvol af te werken.