Bezig met laden...
RVS Schuifdeursystemen

Schuifdeursysteem RVS

Schuifdeursysteem RVS in diverse modellen: elke variant heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Ga voor jouw favoriete uitvoering van een RVS schuifdeursysteem. Daarnaast kun je kiezen uit twee montage varianten: tegen de deur en op de deur. Bekijk ook alle zwarte schuifdeursystemen.

4 producten

Filters
per pagina

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend, hip & trendy

Steeds vaker zien we dat woningen, zoals studio's, één grote leefruimte hebben. In de praktijk is al die ruimte prachtig, maar niet altijd even praktisch. De barndoor is een hippe vorm van de traditionele schuifdeur en biedt een mooie, eigentijdse oplossing voor de uitdaging van één grote leefruimte waarin aparte vertrekken niet altijd even gemakkelijk af te sluiten zijn. Een schuifdeur deelt de ruimte op en neemt daarbij vrijwel geen plek in. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van een slaapplek, inbouwkast of wasmachine. Een schuifdeursysteem is voorzien van looprollen of geleiderollen die ervoor zorgen dat de schuifdeur heen en weer kan schuiven.

Met het grote aanbod in RVS schuifdeur accessoires kun je de RVS schuifdeursystemen verlengen en/of uitbreiden of voorzien van een RVS handgreep. Of kies je liever voor een RVS schuifdeurkom?

Een RVS schuifdeursysteem monteren

In de instructievideo's hieronder wordt duidelijk uitgelegd hoe je een Intersteel schuifdeur systeem monteert op zowel een betonnen en een houten wand.

Alle vormen en soorten deurbeslag

Heb jij een specifieke stijl voor ogen op het gebied van deurbeslag? In ons complete aanbod aan deurbeslag kan iedereen slagen! In ons assortiment vind je verschillende designs, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Zo maak je je woning echt af.