Bezig met laden...

Schuifdeursysteem RVS

Een RVS schuifdeursysteem geeft een moderne en tijdloze uitstraling aan het interieur. Maak je keuze uit onze diverse modellen: elke variant is even stijlvol! Het schuifdeursysteem RVS is leverbaar voor montage tegen de deur of op de deur. Maak het plaatje compleet met bijpassend schuifdeurbeslag zoals een handgreep of schuifdeurslot. Bekijk ook alle zwarte schuifdeursystemen.

12 producten

Filters
per pagina

Schuifdeuren: ruimtebesparend, hip & trendy

Steeds vaker zien we dat woningen, zoals studio's, één grote leefruimte hebben. In de praktijk is al die ruimte prachtig, maar niet altijd even praktisch. De barndoor is een hippe vorm van de traditionele schuifdeur en biedt een mooie, eigentijdse oplossing voor de uitdaging van één grote leefruimte waarin aparte vertrekken niet altijd even gemakkelijk af te sluiten zijn. Een schuifdeur deelt de ruimte op en neemt daarbij vrijwel geen plek in. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van een slaapplek, inbouwkast of wasmachine. Een schuifdeursysteem is voorzien van looprollen of geleiderollen die ervoor zorgen dat de schuifdeur heen en weer kan schuiven.

Schuifdeursysteem RVS in het interieur

Een RVS schuifdeur systeem is een goede keuze voor moderne interieurs. Met het grote aanbod in accessoires maak je je schuifdeur helemaal af: denk bijvoorbeeld aan een handgreep of een schuifdeurkom voor schuifdeuren. Als je de deur wil kunnen afsluiten, dan is een schuifdeurslot een goede toevoeging.

Een RVS schuifdeursysteem monteren

Valt jouw keuze op een Intersteel schuifdeursysteem? In de instructievideo's hieronder wordt duidelijk uitgelegd hoe je een Intersteel schuifdeur systeem monteert op zowel een betonnen en een houten wand.

Alle vormen en soorten deurbeslag

Heb jij een specifieke stijl voor ogen op het gebied van deurbeslag? In ons complete aanbod aan deurbeslag kan iedereen slagen! In ons assortiment vind je verschillende designs, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Zo maak je je woning echt af. Een RVS schuifdeur systeem past overigens ook perfect bij ons complete aanbod RVS deurbeslag.