Bezig met laden...
Zwart Schuifdeurbeslag

Zwart Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag zwart zorgt voor een moderne afwerking van een schuifdeur. Niet alleen ziet een schuifdeur er super stijlvol uit, het is ook nog ruimtebesparend. Omdat een schuifdeur minder plaats inneemt dan een normale deur zorgt het voor een ruimer gevoel in huis. Bekijk ook ons RVS schuifdeurbeslag.

Schuifdeurbeslag zwart kopen

Wij hebben een groot assortiment zwart schuifdeurbeslag die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Of je nu een glazen schuifdeur of een houten schuifdeur hebt, met ons zwarte schuifdeurbeslag kun je alle kanten op. 

Schuifdeur monteren met zwart schuifdeursysteem

Een schuifdeursysteem zwart is een perfecte manier om je schuifdeur te monteren. Hiermee hang je je deur op aan rails waardoor je de deur naar links en rechts kunt schuiven.

Deurgreep zwart voor schuifdeuren

Een schuifdeur met een zwart schuifdeurbeslag moet natuurlijk ook voorzien worden van een bijpassende zwarte handgreep. Maak je keuze uit ons grote assortiment zwarte deurgrepen en maak je schuifdeur compleet.

Meer deurbeslag nodig? 

Voor alle soorten deurbeslag ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons grote aanbod en bestel jouw nieuwe deurbeslag gemakkelijk online in onze webshop.