Bezig met laden...

Schuifdeursysteem Zwart

Zwart schuifdeursysteem: van robuust en industrieel tot klassiek en romantisch. Je kunt kiezen voor montage tegen de deur of op de deur. Monteer een bijpassende deur op jouw schuifdeur rail zwart en het plaatje is compleet. Bekijk ook alle RVS schuifdeursystemen.

11 producten

Filters
per pagina

Schuifdeursysteem zwart voor jouw interieur

Steeds vaker wordt er in een woning één grote leefruimte gerealiseerd. Dit ziet er prachtig uit, maar is in de praktijk niet altijd even praktisch. Een schuifdeur of barndoor (een hippe vorm van de traditionele schuifdeur) is hiervoor een mooie oplossing. Deze deelt de ruimte namelijk op en neemt daarbij vrijwel geen plek in. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van een slaapplek, inbouwkast of wasmachine. Als je de schuifdeur monteert met een zwart schuifdeursysteem, ben je verzekerd van een echte eyecatcher in huis. Met de looprol of geleiderol in een schuifdeursysteem kun je de schuifdeur soepel heen en weer schuiven.

Zwart schuifdeursysteem zelf maken

Met ons grote aanbod in zwarte schuifdeur accessoires kun je de schuifdeursystemen precies maken zoals je het zelf wil. Zo kun je het systeem verlengen en/of uitbreiden én de schuifdeur voorzien van het juiste beslag.

Schuifdeur rails zwart monteren

In onderstaande instructievideo's wordt duidelijk uitgelegd hoe je een Intersteel schuifdeur rail zwart monteert op zowel een betonnen en een houten wand.

Deurbeslag in alle soorten en maten

Als je nog meer deurbeslag in huis nodig hebt, bekijk dan vooral eens complete assortiment deurbeslag. We hebben niet alleen deurbeslag voor schuifdeuren, maar voor alle binnendeuren en buitendeuren.