Bezig met laden...

Schuifdeursysteem Zwart

Een zwart schuifdeur systeem geeft een schuifdeur een robuuste en stoere uitstraling. Het schuifdeursysteem zwart is verkrijgbaar voor montage tegen de deur of op de deur. Maak het plaatje compleet met bijpassend zwart schuifdeurbeslag, zoals een handgreep of een schuifdeur slot. Bekijk ook onze RVS schuifdeur systemen.

Producten 1-36 van 41

Filters
Pagina
per pagina

Schuifdeursysteem zwart voor jouw interieur

Steeds vaker wordt er in een woning één grote leefruimte gerealiseerd. Dit ziet er prachtig uit, maar is in de praktijk niet altijd even praktisch. Een schuifdeur of barndoor (een hippe vorm van de traditionele schuifdeur) is hiervoor een mooie oplossing. Deze deelt de ruimte namelijk op en neemt daarbij vrijwel geen plek in. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van een slaapplek, inbouwkast of wasmachine. Als je de schuifdeur monteert met een zwart schuifdeursysteem, ben je verzekerd van een echte eyecatcher in huis. Met de looprol of geleiderol in een schuifdeursysteem kun je de schuifdeur soepel heen en weer schuiven.

Zwart schuifdeursysteem compleet maken

Met ons grote aanbod in schuifdeur accessoires maak je je schuifdeur helemaal af. Met de zwarte handgrepen voor schuifdeuren creëer je eenvoudig een handvat om de deur gemakkelijk te openen en te sluiten. Wil je liever een zwarte komgreep monteren, dan kan dat natuurlijk ook. De keuze is reuze!

Schuifdeur rails zwart monteren

Valt jouw keuze op een Intersteel schuifdeur systeem? In onderstaande instructievideo's wordt duidelijk uitgelegd hoe je een Intersteel schuifdeur rail zwart monteert op zowel een betonnen en een houten wand.

Deurbeslag in alle soorten en maten

Als je nog meer deurbeslag in huis nodig hebt, bekijk dan vooral eens complete assortiment deurbeslag. We hebben niet alleen deurbeslag voor schuifdeuren, maar voor alle binnendeuren en buitendeuren. Een zwart schuifdeur systeem past perfect bij ons complete aanbod zwart deurbeslag.