Bezig met laden...

Sleutelgat afdekplaatjes RVS

RVS sleutelgat afdekplaten voor het afdekken van een baardsleutelslot, profielcilinderslot of rondcilinderslot met sleutelgat. Maak je deur compleet met een RVS deurkruk op rozet. Bekijk ook onze messing sleutelplaatjes en zwarte sleutelplaatjes.

Producten 1-36 van 80

Filters
Pagina
per pagina

Werk een slotgat af met een los RVS rozet

Onze RVS sleutelrozetten, profielcilindergat plaatjes, baardsleutelgat plaatjes en afdekplaatjes zijn leverbaar in diverse modellen, zoals rond, ovaal of vierkant. Kijk bij de keuze van jouw sleutelplaat naar het rozet van je RVS deurkruk. Door een cilinderrozet in dezelfde vorm en afmetingen als het rozet van je deurkruk te monteren, past al het beslag mooi bij elkaar. Ben je ook op zoek naar rozetten voor je badkamerdeur of toiletdeur? Bekijk dan ons RVS toiletgarnituur.

RVS afdekplaat sleutelgat voor binnen en buiten

In deze categorie vind je rozetten die geschikt zijn voor gebruik op binnendeuren. Sleutelplaatjes voor de voordeur dienen voorzien te zijn van extra beveiliging, bekijk hiervoor onze RVS veiligheidsrozetten.

Deurbeslag in alle soorten en maten

Heb jij specifieke wensen of voorkeuren op het gebied van deurbeslag? Zoek dan niet verder, want in ons complete aanbod aan deurbeslag zit er voor iedereen het juiste deurbeslag tussen.