Bezig met laden...

Sleutelgat Afdekplaat

Sleutelplaatjes zijn geschikt voor het afwerken van een sleutelgat in een binnendeur, of je deur nu voorzien is van een slot voor een baardsleutel of profielcilinder. Sleutelgat rozetten zijn er in verschillende vormen, materialen en afwerkingen. Kies de afdekplaat slotgat die past bij jouw deurklinken voor een mooi geheel.

Producten 1-36 van 140

Filters
per pagina

Sleutelplaatje voor binnendeuren

Een sleutelgat rozet is een klein, maar onmisbaar onderdeel op het gebied van binnendeur beslag. Er zijn altijd wel deuren in een huis die je wil kunnen afsluiten. Voor de badkamerdeur of toiletdeur heb je WC deurbeslag nodig, maar voor reguliere tussendeuren zijn sleutelplaatjes de oplossing.

Sleutelgat rozet monteren

Een afdekplaat slotgat gebruik je om het sleutelgat in je binnendeur tegen stof en beschadigingen te beschermen, maar hij draagt ook bij aan de uitstraling van je interieur. Een afdekplaat sleutelgat zorgt voor een stijlvolle afwerking van afsluitbare binnendeuren.

Afdekplaat slotgat voor baardsleutel of profielcilinder

Bij het uitzoeken van een afdekplaatje sleutelgat is het belangrijk om na te gaan wat voor slot er in je deur zit. Heb je een baardsleutelslot of profielcilinderslot? Voor beide sloten zijn er verschillende sleutelplaatjes verkrijgbaar. De uitsparing in de slot afdekplaat is namelijk aangepast op het type slot.

Afdekplaat sleutelgat voor binnen en buiten

Niet alleen voor binnen is er een afdekplaatje sleutelgat. Maar op voordeuren en andere buitendeuren moet je het sleutelgat natuurlijk ook kunnen afdekken. Voor buiten heb je weer een andere afdekplaat slot nodig, want deze moet aan extra veiligheidseisen voldoen om inbrekers buiten de deur te houden. Bekijk hiervoor ons veiligheidsbeslag.

Wat is een rozet deur?

Een rozet is een plaatje dat wordt gebruikt voor het afwerken of afdekken van een sleutelgat in een binnendeur. Als het slot niet wordt gebruikt, dan kun je ook kiezen voor een rozet zonder uitsparing. Op deze manier dek je het slotgat netjes af en is deze niet meer zichtbaar. Rozetten zijn er met zichtbare schroefgaten, zonder zichtbare schroefgaten en er zijn zelfs zelfklevende of magnetische rozetten. Laat je verrassen door ons grote assortiment en kies het rozet dat aansluit bij jouw smaak en behoefte.

Deurbeslag in alle stijlen

bij een afdekplaat slot stopt het vervangen van je deurbeslag niet. Heb jij specifieke wensen of voorkeuren? Zoek dan niet verder, want in ons complete aanbod aan deurbeslag zit er voor iedereen het juiste deurbeslag tussen.