Bezig met laden...

Scharnieren buitendeur

Veiligheidsscharnieren zijn SKG gekeurd en daarmee extra inbraakwerend. Buitendeurscharnieren geven je beslist een veilig gevoel in huis, zonder in te leveren op de moderne en strakke uitstraling van een voordeur, garagedeur of tuindeur. Bekijk alle buitendeur scharnieren.

2 producten

Filters
per pagina

Buitendeur scharnieren om je huis veilig achter te kunnen laten

Deurbeslag zonder SKG keurmerk is gemakkelijk te demonteren en te forceren. Hierdoor kan de profielcilinder worden afgebroken en wordt inbraak een fluitje van een cent. Deurscharnieren voor een buitendeur dienen daarom te vallen onder SKG scharnieren.

Scharnier voordeur in stijlvol RVS

Scharnieren voor de voordeur of een andere buitendeur zijn van groot belang voor de veiligheid van je huis. Een buitendeurscharnier mag niet gemakkelijk uit de scharnierhuls getild kunnen worden. Kies voor veiligheidsscharnieren van RVS Land, zodat je zeker weet dat je deur goed beveiligd is tegen inbrekers.

Scharnieren buitendeur in rond en vierkant

Veiligheid is natuurlijk het primaire doel van een buitendeur scharnier, maar wat betreft de afwerking heb je het voor het kiezen. Voordeur scharnieren zijn namelijk verkrijgbaar met rechte strakke hoeken en met afgeronde hoeken. Wij raden aan om te kijken naar de rest van je deurbeslag en de keuze voor de veiligheidsscharnieren hierop af te stemmen. Zit er een ronde deurgreep of veiligheidsschild op je deur? Kies dan voor een afgerond buitenscharnier. Zit er vierkant of rechthoekig deurbeslag op je deur? Ga dan voor vierkante buitendeur scharnieren.

Deurbeslag voor jouw nieuwe woning

Als je pas bent verhuisd of bezig bent met een renoveren of (ver)bouwen, dan heb je een grote hoeveelheid deurbeslag nodig. En iedere deur vraagt weer om een andere oplossing. Voor buiten heb je bijvoorbeeld ander deurbeslag nodig dan voor binnen. In ons grote assortiment deurbeslag vind je voor iedere deur alles wat je nodig hebt.