Bezig met laden...

Voordeurbeslag en Buitendeurbeslag RVS

Met RVS veiligheidsbeslag zorg je voor een veilig gevoel in huis, zonder in te leveren op de moderne en strakke uitstraling van een buitendeur. SKG gekeurd RVS veiligheidsbeslag is zwaar inbraakwerend. Daarbij zijn diverse schilden in ons assortiment uitgevoerd met kerntrek beveiliging, waardoor de cilinder beschermd is tegen het uitboren en uittrekken van de cilinderkern. Bekijk ook ons zwart veiligheidsbeslag en messing veiligheidsbeslag.

17 producten

Filters
per pagina

RVS veiligheidsgarnituur voor een veilig gevoel in huis

RVS deurbeslag zonder SKG keurmerk is gemakkelijk te demonteren en te forceren. Hierdoor kan de profielcilinder worden afgebroken en wordt inbraak een fluitje van een cent. Voorzie daarom jouw buitendeuren van RVS veiligheidsbeslag en zorg voor een veilig gevoel in huis.

RVS veiligheidsschilden met knop en klink voor voordeuren

Schilden die geschikt zijn voor voordeuren zijn te herkennen aan hun voordeurknop. Het schild voor de buitenzijde van de deur is in dat geval namelijk uitgerust met een knop in plaats van een klink. Wanneer je de deur met de sleutel van het slot haalt, kun je de deur openen door aan de knop te duwen of trekken. Het schild voor de binnenzijde van de deur is uitgerust met een deurklink, zodat je de deur gemakkelijk van binnenuit met een handbeweging kunt openen.

RVS veiligheidsschilden met twee klinken voor buitendeuren

Schilden die geschikt zijn voor buitendeuren (zoals bijvoorbeeld tuindeuren, achterdeuren en garagedeuren) zijn uitgerust met deurkrukken. Zowel het schild voor de buitenzijde van de deur als de binnenzijde van de deur is voorzien van een deurkruk. Wanneer je de deur met de sleutel van het slot haalt, kun je de deur gemakkelijk van beide zijden openen met een handbeweging.

Deurbeslag: veilig én mooi

Bij deurbeslag is het niet alleen van belang dat het er mooi uitziet, maar natuurlijk ook dat het veilig is. Op beide gebieden zit je bij RVS Land helemaal goed. Op het gebied van looks kunnen smaken natuurlijk verschillen, daarom bieden wij deurbeslag in ontzettend veel stijlen aan. Zo is er voor ieder wat wils. Bekijk ons complete assortiment deurbeslag.