Bezig met laden...

Deurkrukken Zwart op schild

Een zwarte deurkruk met schild maakt jouw interieur écht af. Zwarte deurklinken met schild worden vaak toegepast voor het afdekken van oude gaten in een deur en geven karakter aan jouw woning. Bekijk ook RVS deurkrukken op schild en messing deurkrukken op schild.

13 producten

Filters
per pagina

Zwarte deurklinken op schild kopen

De deurkruk op schild zwart is de perfecte keuze als je bestaande gaten in je deur wil afdekken. Zo kan het zijn dat je oude deurklinken beschadigingen of boorgaten in je deuren hebben achtergelaten die je niet weggewerkt krijgt. Een zwarte deurklink met schild biedt dan uitkomst. Kies een schild die groter is dan de oneffenheden die je weg wil werken. Als een regulier schild niet groot genoeg is om de bestaande gaten af te dekken, kies dan voor een deurkruk op een renovatieschild, die zijn iets groter. 

Langschild zwart of kortschild zwart

Zwarte deurkrukken op schild zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, als kortschild of als langschild. Voor reguliere deuren zonder slot kun je een blind schild nemen. Blind wil zeggen dat er geen uitsparing voor een slot of sleutel in zit. Voor een badkamer of toilet neem je een schild met een toiletsluiting en voor deuren met een sleutelgat neem je een schild met een baardsleutelgat of profielcilindergat (afhankelijk van het slot). Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met de slotafstand. De slotafstand kun je bepalen door de afstand te meten tussen het hart van de zwarte deurklink en het slotgat. 

Zwarte deurklink met schild

Deurklink op schild zwart kopen? Maak je keuze uit ons grote assortiment. Mix & match jouw nieuwe zwarte deurklinken met schild met bijpassend zwart deurbeslag zoals een zwarte handgreep of zwart buitendeurbeslag. Als deurbeslag specialist hebben wij een groot assortiment deurbeslag voor elk interieur.