Bezig met laden...

RVS Deurkruk op schild

RVS deurkrukken op schild zijn, afhankelijk van het slot, in verschillende uitvoeringen leverbaar: RVS deurklinken op een blind schild, met WC-sluiting, een sleutelgat of profielcilindergat. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met de slotafstand. Onze schilden zijn leverbaar als kortschild of langschild en in een ovale of rechthoekige vorm. Bekijk ook messing deurkrukken op schild en zwarte deurkrukken op schild.

22 producten

Filters
per pagina

RVS deurkruk met schild voor het afdekken van gaten

Wil je je deurkruk op schild vervangen, maar zijn reguliere schilden niet groot genoeg om alle oude gaten in de deur af te dekken? Kies dan voor een deurkruk op renovatieschild. Renovatieschilden zijn groter dan gangbare schilden en zullen dus gemakkelijk alle oude schroefgaten bedekken.

RVS deurbeslag met langschild

De schilden van deurkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Ten eerste kun je kiezen uit een langschild of een kortschild. Een langschild is zoals de naam al zegt langer dan een kortschild. Daarnaast zijn er schilden met rechte hoeken en ronde hoeken. Rechthoekige schilden zijn iets strakker, terwijl ovale schilden weer iets zachter zijn qua vorm. Kijk bij de keuze voor een schild vooral naar de rest van je interieur om de deurkrukken hier mooi op te laten aansluiten: wat past het beste bij je woonstijl?

Deurbeslag voor iedere deur

Iedere deur vraagt om ander deurbeslag. Voor de voordeur heb je weer iets anders nodig dan voor een binnendeur. Toch kun je alle soorten deurbeslag op dezelfde plek kopen, want in ons assortiment vind je voor elke deur het goede deurbeslag.