Bezig met laden...

Deurkrukken Zwart op plakrozet

Zwarte deurkrukken op minimalistisch zelfklevend rozet geven direct en gemakkelijk een upgrade aan jouw interieur. De dunne zelfklevende rozetten zijn makkelijk en snel te monteren zonder gaten te hoeven boren. Combineer een plakrozet met een bijpassende deurkruk naar keuze. Bekijk ook de RVS deurkrukken op plakrozet.

13 producten

Filters
per pagina

Deurklink zwart zonder boren

Het grote voordeel van zwarte deurkrukken op minimalistisch plakrozet is dat je niet in de deur hoeft te boren. Montage gaat dus heel gemakkelijk! Dit hoogwaardige deurbeslag is voorzien van een mat zwarte coating.

Zwarte deurklinken plakrozet: Minimalistische look

Het plakrozet dat wordt geleverd bij deze zwarte zelfklevende deurklinken is ultra dun en zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. Plakrozetten zijn daarmee dé finishing touch in een hedendaags interieur.

Goed woningbouwslot bij deurkrukken op plakrozet

Deze set kun je vervolgens combineren met een sleutelplaatje, PC plaatje, blindplaatje of WC-sluiting. Omdat de zelfklevende rozetten niet voorizen zijn van een hulpveer, raden wij hierbij het gebruik van een goed woningbouwslot aan.

Deurbeslag in vele uitvoeringen

Of je nu een jaren 30 woning hebt of een nieuwbouw huis, eens in de zoveel tijd kan het de moeite waard zijn om je deurbeslag te vervangen. Zo geef je je interieur in een handomdraai een nieuwe look!