Bezig met laden...

Deurkrukken Zwart op rozet

Zwarte deurklinken op rozet zijn leverbaar met rond of vierkant rozet. Maak je keuze uit de diverse modellen uit ons assortiment. Bekijk ook RVS deurkrukken op rozet en messing deurkrukken op rozet.

Producten 1-36 van 56

Filters
Pagina
per pagina

Zwarte deurkrukken op rozet in rond en vierkant

Een zwarte deurklink met rond rozet heeft een subtiele en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook veel uitvoeringen met vierkant rozet, deze geven een iets stoerdere look aan je binnendeur.

Zwarte deurklink op rozet voor een subtiele look

Een rozet staat erg subtiel op je binnendeur en is dan ook de meest minimalistische uitvoering. Als je al boorgaten in je deur hebt die je niet kunt hergebruiken kun je beter een deurklink zwart met schild monteren: hiermee dek je bestaande gaten in je deur af.

Hoe zwarte deurkrukken op rozet vervangen?

Het monteren van zwarte deurklinken op rozet klinkt misschien als een moeilijk karwei voor ervaren klussers, maar iedereen kan het! In ons blog leggen we je uit hoe je gemakkelijk en snel nieuwe zwarte deurkrukken op rozet monteert.

Bekijk ons aanbod aan deurbeslag

Zwarte deurkrukken zijn wat ons betreft altijd een slimme keuze. Wil je toch liever eerst nog eens alle opties bekijken, dan kun je het beste eens ons gehele assortiment deurbeslag bekijken. Wie weet kom je weer op nieuwe ideeën die nog wel beter passen in jouw interieur!