Bezig met laden...

Deurstoppers Zwart

Met een deurstopper zwart zorg je ervoor dat een deur niet tegen de muur open slaat, waardoor je je deurklink, muren en plinten beschermt tegen beschadigingen. Maak je keuze uit ons grote assortiment zwarte deurstoppers. Bekijk ook onze RVS deurstoppers en messing deurstoppers.

14 producten

Filters
per pagina

Deurstopper zwart voor binnen

Een zwarte deurstopper is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog modern uit in huis. Een zwarte deurstop is ideaal wanneer je ervoor wil zorgen dat je deur niet te ver openslaat en tegen een muur of andere deur aan slaat.

Deurstoppers zwart kopen

Een deurstop zwart kun je kopen in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een model dat je tegen de muur monteert of juist op de grond, afhankelijk van de mogelijkheden in de ruimte waarin je hem wil gebruiken. 

Deurstop zwart in huis voor een mooi interieur

Als je op zoek bent naar een deurstopper zwart, dan ben je waarschijnlijk ook geïnteresseerd in zwart deurbeslag. Het mooiste resultaat bereik je namelijk door je zwarte deurstopper te combineren met zwarte deurklinken. Een zwarte deurstop past bij alle soorten en modellen deurkrukken.

Bekijk ons aanbod deurbeslag

Naast zwarte deurstops bieden wij nog meer mooie én praktische deurstoppers aan. Als je past bent verhuisd of je je huidige woning wil renoveren of verbouwen, dan maakt nieuw deurbeslag je project helemaal af. Bekijk ons grote assortiment deurbeslag en laat je inspireren door alle mogelijkheden.