Bezig met laden...
Glasadapters

Glasadapters

RVS glasadapters, ook wel punthouders genoemd, worden toegepast om glasplaten te monteren tegen muren of andere vlakke delen. Deze glasadapters zijn ook geschikt voor het maken van een glazen trap balustrade. Onze glasadapters zijn leverbaar in diverse diameters en wandafstanden.

Wat is een glasadapter?

Een RVS glasadapter is bedoeld om glaspanelen veilig te monteren aan muren, vloeren, of andere vlakke delen zonder het gebruik van traditionele lijsten of grote frames. Met het gebruik van een glasadapers creëer je een minimalistische manier voor het bevestigen van glas in een balustrade, windscherm, gevel of andere glazen constructie.

Voordelen van RVS glasadapters

Dankzij het duurzame en roestbestendige materiaal zijn RVS glasadapters erg geschikt voor zowel binnen als buiten. Daarnaast geeft RVS een strakke en moderne uitstraling aan de constructie en garandeert het een veilige en stevige bevestiging van het glas.

Glasadapter kopen

In ons assortiment vind je diverse oplossingen voor het realiseren van een glazen balustrade. Je kunt kiezen voor glasplaten in combinatie met glasadapters, maar ook voor Easy Glass vloerprofielen of vloerglasklemmen. De keuze is reuze: laat je inspireren door alle mogelijkheden!